Ha valakit letartóztatnak, akkor is börtönbe megy? (tudásbázis kérdés)
Nem mindegy, hogy őrizetbe vétel, ami max. 72 óráig terjedhet, vagy előzetes letartóztatás. Ez esetben már folyamatban levő bírósági eljárás keretében kell elrendelni az előzetest...
Értem már!
Eddig azt hittem, hogy abba a házba ment bele, ahol lakott.
A fórumindító lakásában a sofőr lakott, aki belement a házba.
Ghost meg azt a személyt ismeri, akinek a házába belementek.
Félre igen.
Segg részegen ment a mi utcánkban. Onnan kanyarodott volna ki a főútra, de ehelyett nagy gázzal belement a szemközti házba.
Hogy hol laktak nem tudom.
Hogy kiknél azt sem.
De van sejtésem ha kóreaiak voltak.
Ja, csak úgy gondolom.
Ha Ghosték utcájából ment neki a háznak, ami a fórumindító háza, így lehet, hogy ismerik egymást.
Persze, csak lehet...
És lehet, hogy félre értettem;)
S ott van a lakásotokban 6 macska?!
Ilyen esetben felmondhatod hivatalosan a lakásbérlést, a cicákat meg vidd a menhelyre, hátha egyszer ki tudja vinni őket. Vagy ha megteheted, gondoskodj róluk.
Nem minden esetben.
Sokan öltek" így meg embert, mégse mentek börtönbe, és még a jogosítvány is max. ideiglenes ugrott.
Szegény macskák! :(
A házról is lekerült az eladó tábla.
Helyre hozni pedig tudomásom szerint nincs pénzük.
Rettenetesen sajnálom a tulajokat.
Sok mindentől függ.
Személy szerint soha többé ki sem engedném!
A rohadt pia miatt mennyi életet tett tönkre!
Sajnos mi ismertük a komàromi baleset ittas női külföldi vezetőjét, és a párját is aki elhunyt, ők bérelték a lakásunkat, viszont a nő a kórházi ellátás után sem jött vissza, magukra hagyva 6 macskát. Ha letartóztatták, akkor bent kell maradnia a rendőrségen a tárgyalásig?
(Ittas vezetés- gondatlanságból elkövetett emberölés)
További ajánlott fórumok:
- Te elvárnád, hogy ha a fodrászod házhoz megy, akkor olcsóbban dolgozzon?
- Jövő héten őszi idő! Megy valaki pont akkor nyaralni?
- Ha fekete ruhában megyek a pszichológiai alkalmassági vizsgálatra, akkor eltanácsolnak?
- Ma reggel elestem, ha holnap délelőtt megyek orvoshoz, akkor nem lesz késő a tetanusz oltáshoz?
- Amerikában letartóztattak egy 10 éves kislányt molesztálásért!
- Igaz-e az, hogyha otthon minden rendben megy az ágyban akkor a férfi több pénzt visz haza?