Igaz-e az, hogyha otthon minden rendben megy az ágyban akkor a férfi több pénzt visz haza? (tudásbázis kérdés)
Hát nem tom...Nekünk van olyan , hogy 2 hétig sincs időnk szexelni mert ugyan itthon van a férjem, de ül az irodában és dolgozik késő estik azután, hogy egész nap tárgyalásokra rohangált, szóval nappal is egész nap dolgzik.
Viszont nem panaszkodunk, elég jól keres.
De amikor nincs idő szexelni akkor is együtt vagyunk legalább, odavackolom magam mellé és filmet nézek vagy olvasok, szóval együtt vagyunk csak épp nem AZT csináljuk.
Nem alkalmazott és nem fizikai munkát végez.
Ugyhogy szerintem ez hülyeség.
Hülyeség:) Honnan vesz több pénzt? Aki alkalmazott.
Ezt te sem gondoltad komolyan.
Attól persze még minden rendben lehet - sőt legyen - az ágyban:)
Kitől hallottad ezt?(a holle anyótól)?:)
Nekem soha nem volt gondom az ágyban a férjemmel és még is elváltunk,igaz anyagiproblémánk sem volt.Szerintem a pénznek nincs köze egymáshoz kivéve,ha valaki pénzért csinálja(egészségére,gyomrára).
Hát a pízt el kell költeni valahol, ugyi:)
Példamese:
Móricka nagykorú lesz, ebből az alkalomból apja ad neki száz pengőt, hogy menjen el a kupiba, és essen át a tűzkeresztségen.
A nagyi kint könyököl a kertkapunál, kérdi hová ilyen sebbel-lobbal...
A gyerek felvezeti a témát, mire az öreglány:
-No azt már nem! Ide a százast majd lerendezel engem! A P... az P...:) a pénz meg családban marad.
Késő este Móricka hazatér és elmeséli, hogy esett meg dolog.
Mire az apja:
- Úristen! Te megb... az anyámat?
- Miért? Te is az enyémet?
Intő példa spermahajdereknek!
A 2. perc 27 másodperctől van ott a tutti, amiért belinkeltem, de érdemes végignézni:):):)
Még jobb esetben egy kocsmába...egy másik nőhöz:):)...
A latin mondás szerint: "Penis bonus, pax in domus"
Igaz, hogy jó régi a topik, de megmondom: fordítva igaz.
Ha több pénzt visz haza apa, akkor az ágyban is rendben mennek a dolgok.(Kevesebb stressz a pénz hiánya miatt - anyának több kedve van...)
További ajánlott fórumok:
- A szó utolsó betűje ABC rendben
- Honnan lehet tudni, hogy valaki "pszichopata" vagy rendben van?
- Érzem, valami nincs rendben velem..
- A pasim három hét után egy e-mailben dobott ki...pedig elvileg minden rendben volt...Segítsééég!
- Hogyan tartod rendben az otthonod?
- Az mennyire igaz, hogy akit iskolában zaklatnak (bullyingolnak), annál otthon sincsen minden rendben?