Mit tudtok a cukorgyantáról? (tudásbázis)
sziasztok!
Kipróbáltam a házi készítésű cukorgyantát és nagyon tetszik. Könnyű elkészíteni, a használatába is gyorsan bele lehet tanulni. Ajánlom mindenkinek, aki szeret egy kicsit otthon kísérletezni. :)
Sziasztok!
Ma teszteltem az X-epiles cukorgyantát, mivel a kedvencemért nem volt idő elmenni Pest másik oldalára.
Ott kezdődik, hogy azt a kupakot nem bírtam kivenni:) De megoldottam....
1. húzásra ott maradt minden, másodikra is......a technika tuti jó volt (cukorgyantánál szőr növekedésével kenem és növekedéssel megegyezően húzom). Aztán kipróbáltam ellentétesen húzni és csodák csodája, így lejött. Úgyhogy nem működött nálam a csodatechnika:)
De a legjobb, fájdalom szinte alig volt, sőt, ahova nem kentem gyantát, a papír oda is ráragadt, tehát nem kellett pocsékolnom.
Nekem bejött, habár kipöttyösödött a lábam, de az kb. 1 óra múlva nem is lesz ott. Úgyhogy én simán ajánlom, de olcsóbb megoldás, ha otthon is el tudjuk készíteni. Itt egy link az otthoni főzőcskéhez.
igen, már múlt héten kipróbáltam,csak elmaradt,hogy leírjam.szóval:
ahhoz képest,hogy először gyantáztam,nem volt vészes,de nem is 100%-os.vegyesek az érzelmeim.elég nehéz volt eltalálnom a hőfokot,először túl meleg volt,aztán túl hideg...talán ezért a bőrömre is ragadt,és ez fájt egy kicsit a lehúzásnál.de nem volt vészes,ilyen téren már nagyon harcedzett vagyok...:)
szóval egy órát pepecseltem vele,de a kicsi szőröket így sem vitte le,pedig 3 hétig növesztettem előtte.:(((a maradék könnyen lejött meleg vízzel.
de a legszomorúbb attól vagyok,hogy ettől is iszonyat kipattogott a lábam,tiszta vörös gyulladás a vádlim,már nem is merem mutogatni.szóval maradt még egy fél üvegem,azt talán elhasználom,de valószínű,hogy maradok az epilálásnál.
valami végleges megoldás kéne,mert a lábam tele van hegekkel,évről évre csúnyább...:((((
lehet,hogy benevezek egy tartós szőrtelenítésre a télen,mert már mindent kipróbáltam,de semmi nem vált be igazán.tudom,hogy nem vagyok egyedül ezzel,nekem is érzékeny a bőröm.
A moom.hu-n megtalálod a választ. A Rossmannba betértem pénteken. Ott X-Epil van 899 Ft-ért, csak arra nem emlékszem már, hogy 75 vagy 125 ml-es.
Gondolom azért gyanta és gyanta között is lehet különbség. Úgy vagyok vele, hogy lehet, hogy rááldozok ennyit. Én Szegeden tudnám beszerezni (aug. közepén megyek legközelebb), aztán szőrnövesztés és csak utána tudok információval szolgálni.
hát én nem ájultam el tőle!
igaz kevésbé fájdalmas, mint a gyanta, de sokkal szöszmötölősebb is :((
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható?
- Ha a meleg gyantától benőtt minden szőrszál, a cukorgyanta jobb megoldás?
- Szegeden tud valaki ajánlani olyan kozmetikust, aki cukorgyantával jól dolgozik, ért hozzá?
- Tudtok Miskolcon olyan kozmetikust, aki cukorgyantát használ? Árban eltér az átlagos gyantázás árától?
- Sopronban melyik kozmetikus használ cukorgyantát?
- Tökéletes cukorgyanta recept?