Mit tudok tenni a hajammal? (tudásbázis)
Azért buta a kérdés, mert a hajad olyan színű, amilyen nő a fejeden.
A színén csak festéssel tudsz változtatni.
Amit nem akarsz.
Akkor mi a kérdés?
Ezen a képen pont semmi nem látszik :D De ezer variáció van hajfestésre, ami nem roncsol. Az én hajamat évek óta Joico-val festik - valamivel több mnt 2 éve - és nem roncsol, tényleg nagyon kíméletes. Minden hajfestéskor, áltaában 6 hetente egy hajépítő kezhelést is csinál a fodrász. Nézz utána.
Nem a Joico az egyetlen kímélő festék, de pl. használhatsz hennát is, az is ápol festés közben.
Köszönöm
Festeni biztos nem fogom többet
Sokkal több volt,nem igazán tesz jót neki.
Nem baj ha lehülyéznek,nem lehetek mindenkinek szimpi,nekem az a fura ezeken az oldalakon hogy igy leoltanak,minden ismeretség nélkül,sebaj ez van :)
Ne aggódj, sajnos minden fórumban megjelenik néhány ember, aki közli, hogy hülye vagy, azért is, amit megkérdeztél, meg azért is, amit nem kérdeztél meg, aztán ajánlja, hogy dob ki/vágd szét/nyírd kopaszra stb., témától függően.
Tarts ki, hátha lesz még néhány adekvát válasz.
Nem haragszom ;)
De ez miért hülyeség?
Irta egy kommentelő,hogy pl diólevél főzet.
Lehet hogy neked hülyeség,nekem meg egy kérdés.
Ennyi.
Ne haragudj, de hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni, hogy a hajad ne olyan legyen, amilyen?
Vagy befested megint, vagy elfogadod és kész.
Köszönöm :)
Picit vöröses beütésü,fôleg ha rá süt a nap
Úristen 😁
Te egy rendes nő lehetsz 😓
Én nem láttam, hogy vörös lenne...
És jól néz ki!
Mi szűnjön meg?
Borotváld kopaszra.
További ajánlott fórumok:
- Mit tudok tenni, ha a háziorvosom nem hajlandó szakrendelésre beutalót adni?
- Elvileg mindig a nő választ párkapcsolatban, de ebben az esetben én mit tudok tenni? Ötleteket várok.
- Segítsetek!Egy kislányt a nagymamája eldob magától..Mi tudok tenni?
- Húsvéti ünnepek alatt el tudok menni a rendőrségre feljelentést tenni személyesen?
- Macskámtól nem tudok aludni, hajnalban nyávog és nagyon idegesít. Mit lehetne tenni?
- Mit tudok kezdeni a hajammal?