Mi vesz rá egy nőt arra, hogy guminő kinézetűre műttesse magát? (beszélgetés)
Semmi baj nincs a kis mellekkel.Sőt!Haza beszélek😉
Megbarátkoztunk már a kicsikékkel.
Örülök ,hogy egészségesek .(remélem ez így is marad)
Nem keskeny ,csak már a gravitáció teszi a dolgát.
Nyílván nem fogom tölteni . Megmarad gondolati síkon a plasztikai műtéttel együtt.
Irigykedem! Na nem az allergiára.
Nekem picit már lebiggyed a szám széle.
Sokat kell mosolyognom ezért,szebb akkor az összkép .55 év nem a tűnik el nyomtalanul.
Én ezt nem veszem észre, nekem mintha egyre teltebb lenne ahogy öregszem.
De lehet csak folyamatos allergia:DD
Pedig lenne létjogosultsága ,mert sajnos a korral egyre vékonyodik az ajak.
Szerintem ezt is ésszel kellene csinálni ,vagy nem lehet csak túl tölteni?
Carba vagyok, nincs facém, nem is lesz.
Hirdetés.
Vennék pár madárijesztőt.
Szerintem sok esetben ő másképp látja magát a tükörben. Eleinte 1 dologgal kezdődött, ami talán jól is sikerült, majd jött sorba a többi, neki volt ideje hozzászokni az összbenyomáshoz tükörben. Szemben azokkal, akik először látják, reálisabban. Meg hát van olyan, hogy neki így tetszik... akárhány férfitől kérdeztem, hogy tetszik-e a felpumpált száj, és sorolhatnám a beavatkozásokat, de nem teszem, mert lehet itt olyan, akinek húsbavágó :) kivétel nélkül nemet mondtak.
Nyilván más körökben forgunk, az egyszerűbb átlagemberek szemszögéből szóltam. De hát bennünket kérdeztél.
Nem a felesége?
Így érzi jól magát.
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Kinek lenne kedve velem formába hozni magát?
- Kismellűek: ti hogyan tudjátok elfogadni magatokat?
- Szakítottál már azért, mert a fiú nem akarta elkötelezni magát (házasság, gyerek)?
- "Aki mást gyűlöl, az mindenekelőtt magát utálja. Másokban utálja, amit magában megismerni fél".
- Hogy érzitek magatokat?