Szakítottál már azért, mert a fiú nem akarta elkötelezni magát (házasság, gyerek)? (beszélgetés)
vagy ismertek ilyen helyzetben lévő lányokat.
Meddig érdemes várni?
Sportszerű ilyenkor ultimátumot adni? Ha igen mennyi idő után?
A kérdezőnek a véleményem. Sosem jók az ultimátumok.Vagy elfogadod olyannak,amilyen,ha nem akkor ez nem a te vonatod:S
Hát:))))Nem.
Csak érdekes de nem baj nem mintha hiányozna :D
Igen az eszesbúk az :)
Párom belépett az oldalára és ott látni lehet de nálam nem.
Hát új eset van:)
Megnéztem a közösségi oldalon,hogy a párom egyik testvére rég nem írt be.Nem találtam még a keresőben sem a nevét.Fura.Megnéztem párom oldalán ott bejött és máshol is.
Na szépen letiltott a rokon:)Fura nem?:))
Nekem az apám nevével van bajom; (tele vele a hócipô :(
Azon gondolkodom, hogy felveszem édesanyám egyszerû, de szép családi nevét; apám nevébôl max. a rövidítést, vagy keresek rendesen hangzó családi nevet.
Na itt a link mégegyszer a nevekről akit érdekel :)
Hát fura lenne ha a pasim a nevem hordaná az biztos.
Amiről bezséltünk Nagy Annát pont nem találtam benne:D
De ezt a formát meg nem értem: Kis Kis-Nagy.
Jó reggelt egyébként!
Nem értem miért kellene választani.
A családom szeretete más, mint a társamé.
10 év után csak barátnőnek érezni magad is érdekes...
Pedig imádnivalóak...
Mindig aggódva kérdezik séta közben, nagyon megerööltetöö-e. Egyszer odaszaladt a 2,5éves is, már egyenesen részvéttel kérdezte az egy-gyerekes anyuka, hogy mégegy tesó? Mondom, igen, majd két méterre mutatok: öö pedig az anyuka.
Na ebbe "belehiszek" én is, ezért nem változtattam még meg az egyébként gáz vezetéknevemet, pedig vannak szép, hangzatos nevek a családban, de eddig olyan facán elevickéltem ezzel a gáz névvel és mi lesz ha ez a névvel megváltozna.
Ha véletlen hozzámennék az emberemhez, akkor viszont tuti felvenném a nevét, de minden -né és kötőjel nélkül, mert az ő vezetéknevével, az én keresztnevemmel "jártak már a világ tetején", többször is, így annak jó a "karmája", az tetszene; de csak a névért meg nem megyek hozzá
Ja, es picit hiszek a nev hatalmaban vagyis aki nevet valtoztat, megvaltozik picit az elete. Ha en azzal a nevvel jutottam idaig, nem akarok pont most iranyt valtoztatni:)
De ezt nem mondhatom el a ferjemnek igy mert hasraesne a rohogestol, csak sajat velemenyem a nevekrol
De az enyemeket mind at kellett volna, mert kozuluk egy nagy rakas az nem fogadja el a betuzost.
Amugy en betuzve keptelen vagyok 2x ugyanugy leirni valamit, ennyi erovel a takaritonojuk is alairna helyettem
Mi is ugyanez csak en azon duhodtem be, hogy ha nevet valtoztatok akkor el kell mennunk mindenhova mert alairast is kell valtoztatnom(ugyvedhez, bankba, az osszes hivatalba) es nekem az alairasom az szent, mi van ha egyszer veletlenul a regi nevemmel irok ala??:)))
Hat maradtam lanykori. Szeretem amugy, olyan lanyos:)
ÚÚh, ebbe bele lehet őrűlni!!!
Még jó, hogy lassan 10 éve megszáradt a tinta az aláírásomon, különben nem tudnék most dönteni:)
További ajánlott fórumok:
- Hogy szakítasz vagy szakítottak veled!?
- Miért szakított meg velem minden kapcsolatot a "majdnem barátom"?
- Gyerek nélkül az élet. Örök elkötelezettség, vagy szabadság?
- Egy éves kapcsolat után felvettetem az összeköltözést, erre a párom szakított velem egy hét múlva
- 8 év után szakított
- Házasság és elköteleződés férfi szemmel