Mit tennél? Hogy lehet ezt szótlanul tűrni? (beszélgetés)
Jah, akkor nem is tudsz elfogulatlanul nyilatkozni.
Általában rosszul jár, aki ilyen dolgokba beleavatkozik. Főleg így, hogy érzéseid vannak.
én is azt gondolom,vagyis úgy érzek,mint kotkoda a 27-ben írta..én sem bírom nézni,ha vkit aláznak,vagy hülyére vesznek,beszólok,akkor is,ha ezzel elvesztem őket.
és igen,ahogy írtátok:a rossz hír hozójára lőnek.. de nem bánom
Semmit nem tennék, esetleg - ha lennék olyan kapcsolatban a kihasználó féllel - neki megmondanám, hogy látom, mait csinál és szemétségnek tartom.
Igazából egy tanulási folyamat, nem tudhatod, hogy miért így alakult az életük. Az "áldozatnak" kell felismerni a hibát, csak a mesében jó az, ha valaki levágja helyette a sárkány három (7,12) fejét.
"Ennyi. Szar lesz, de kevésbé szar, mint az, hogy nem ölheted meg a csajszit. Ez van. . . :("
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ne hari,de valami nem stimmel...A "nem vagyok vele olyan kapcsolatban",meg a "plátói szerelmem" totál kizárják egymást.Legfeljebb te vagy bele szerelmes és lennél a barátnő helyében.
Nem tehetsz semmit.Ha fáj,hogy szemét vele,akkor becsukod az ajtót magad mögött,kb. mától vége annak,hogy ismered őt.Megszűnsz,nem vagy,nem is voltál,azt se tudod,hogy létezik,ésatöbbi.
Ennyi.Szar lesz,de kevésbé szar,mint az,hogy nem ölheted meg a csajszit.Ez van...:(
Lehet ,hogy ő került egy olyan szituba amit ő csinált évekig a másikkal :( most fordítva van
Egy tanítvány:(
Persze hogy van ott valami, de mivel a másik féllel MÉG nem akar szakítani, ezért azt sikerül az orránál fogva vezetnie. Tudja csinálni, mert az szegény hisz neki, bízik benne.
Így szokott ez lenni sajnos. :(
Hogy is volt?
Mindig a rossz hír hozóját végezték ki a régi idők nagy vezérei :(
Ma már nincsenek ilyen nagy vezérek, de a rossz hírt senki nem bírja és nem hiszi, míg a saját szemével meg nem győződik róla :(
Igen, ez biztosan így lenne egyéb (általad nem említett) okokból kifolyólag is. Mégis olyan szörnyű látni ezt az egészet. :S
És tudom, lehet, hogy elfogult vagyok, de szerintem ha már egy csomóan (tehát olyanok is, akiket semmilyen érzelem nem fűz az érintettekhez) ezt mondja, ezt látja, akkor ott már tényleg van valami, nem?
További ajánlott fórumok:
- Meddig lehet ezt tűrni egy kapcsolatban?
- Mit tennél ha a férjed családja ellened lenne, csak mert nem lehet babád?
- Meddig lehet eltűrni az ex zsarnokoskodását?
- Meddig lehet eltűrni a zaklatást?
- Ha azt mondják, nem lehet soha babád, mit tennél meg érte, hogy lehessen?
- 4 éves kisfiam folyamatosan krákog, pár percenkén mitől lehet ez? Te mit tennél?