4 éves kisfiam folyamatosan krákog, pár percenkén mitől lehet ez? Te mit tennél? (tudásbázis)
Vidd el az orvoshoz nézesd meg! Ez a lényeg!
Majd ott megmondják, hogy mitől van!
Én is szoktam csak úgy krákogni, mikor rám jön, de már tudom hogy olyankor száraz a levegő! Most a ruhaszárító nálam van, a radiátor előtt, és nyugodtan alszok este, nem fulladok, nem köhögök!!
Esetleg tegyél a radiátorra vizet! Ha nem múlik vagy enyhül akkor orvos!
Az enyém is ezt csinálta szeptemberben, ő is beteg volt előtte. Elvittem a fül-orr-gégészetre, semmit sem találtak, azt mondta a doki, hogy rossz szokássá vált.
Írt neki orrcseppet, hátha folyik hátul valami váladék, ami nem látszik és megijesztette a doki, hogy ha így marad, ki kell venni a manduláját(csak ijesztésnek szánta) - 2 nap múlva már nem krákogott.
A krákogás lehet allergia miatt is! Mindenféleképpen szakorvos igényel, vidd vissza.
És nem rossz szokás, nekem is csinálta a fiam, kiderült allergia okozta.
További ajánlott fórumok:
- Miért kapcsol ki a számítógépem kb. 20 percenként, tudja valaki, hogy mitől lehet?
- 4 éves kisfiam kb 1 hónapja mindent szagolgat. Percenként a kezét, vagy bármit amit megfog. Vajon miért csinálja? Vigyem el orvoshoz?
- LCD TV, 5 percenként elmegy a kép meg a hang 2msp-re! Mi lehet a gond?
- Computherm 098-as, elég régi típusú termosztát van felszerelve. Össze-vissza ugrál a hőfok, fél percenként mást mutat. Mi lehet a baja?
- A Hoxa bezár 10-15 percenként. Mi lehet a baj?
- A Samsung A6 készülék percenként jelzi, ha értesítés érkezik (SMS vagy nem fogadott hívás, messenger). Hol lehet átállítani?