Miért kapcsol ki a számítógépem kb. 20 percenként, tudja valaki, hogy mitől lehet? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Nekem is laptopom van...és kb.minden 5.bekapcsolásnál vizszintesen megfeleződik a képernyő,és "gyönyörű"színekben pompázik...ujraindítom...akkor ok.
-Mi lehet a baj?
Garanciális szervízben volt már,sok csodát nem tettek vele.
A programok jól "futnak"rajta,minden ok lenne...ezt leszámítva.
Bármelyiket is választod, alatta láthatod, hogy pl "monitor kikapcsolása": 15 perc után, "merevlemez kikapcsolása": 10 perc után, stb. Ezeket az értékeket állítsd be inkább kézzel olyanra, ami neked kényelmes, és így mentsd el.
a többi fület sem árt átnézni, és értelmezni.
Amikor fekete a képernyő, próbáld ki, hogy nem
a. ctrl-alt-deletete-re reagál-e
b. ha nem, akkor a bekapcsológomb rövidebb - kb. 1-2 mp - megnyomására reagál-e.
Szisztok! Nekem laptopom van 2,5 éves és bizonyos időnként néha kb. 10 perc után fekete a képernyő és ujra kell inditani,de van mikor csak az egeret kell megmozdítani és megy tovább! Mi lehet vele?
Energia felhasználásnál a minimális energia gazdálkodást vagy a maximális telepet vagy a laptop vagy az otthoni funkciót kell használni?
Az MSN-üzit kaptam meg, vagy 50szer, pontosan 5percenként.
Holnap délután megcsináltatom Felemmel, mert félig német a gép, asszem a vírusirtó is német, ő ezt jobban tudja/érti.
Eddig nem csinált semmit, de nem is léptem be azóta MSNre, lehet, ezért...
Mármint az msn üzit kaotad meg,vagy a Te géped kelt életre.
Ha Te kaptál valakitől ilyen msn,akkor először is szerintem a "naplózott beszélgetésekben" fogsz újra rátalálni a gépeden,na onnan törölj mindent és futass végig egy mélyreható vírus keresést a bisztonság kedvéért.Remélhetőleg így,hogy nem tudtad megnyitni nem is sikerült beszerezned semmit.
Éljen, ezt én is megkaptam, és meg is néztem...
azaz csak akartam, mert nem nyitotta meg. Mi a rákot csináljak vele? Szerintem itt alszik valahol...
A bios feladata annyi, hogy induláskor végignézi a gépet, majd átadja a stafétabotot az operációs rendszernek. Ennyi. Több dolga nincs.
Egyébként senki nem ajánl egynél több víruskeresőt a gépre, mert csak összeakadnak.
És nincs 100%-os víruskereső, mivel előbb születnek meg a kártevők, mint bekerüljenek az adatbázisba.
:)
köszi,az lesz valószínű!
Nekünk nod 32 van,eddig sok mindent megfogott trójaikat is.és remélem hogy egyet sem hagyott ki!:)
Akkor meg csak azt mondom,hogy szerintem a bios szutyakol bááár,akkor viszont a betöltések sem sikerülnének mindig bekacsolásnál.
Próbáljátok,újra telepíteni,hátha bejön.
Egyébként azt mondod,hogy tuti a vírus írtó.....nálam van mikor 5 fut egyszerre,mert az egyik nem ismeri fel azt a kis férget amit a másik meg igen.
Szóval lehet,hogy beszereztél valami csúszó mászót.
Az Én gépem pl a hét elején minden belépett msn ismerősömmel beszélgetést kezdeményezett helyettem: valami net címet küldött és írta a nevemben,hogy feltétlen nézd meg!!!Előtte este futtatam az összes víruskereső progit.Na mondom akkor kezdjük újra,hát 4 trójait találtam,meg maldvert vagy mi a francot stb.......
köszi.ezeket majd átnézzük! de szerintem holnap újra is telepítjük mert már régóta nem volt.
nincs hibaüzenet.
Ne is fájjon!
Felem kapta ezt a gépet a cégétől, hogy ezen írja a festőrobothoz a programokat - spec. progi kell hozzá, a robot gyártócége fejlesztette, XP-re. Na, ezen a gépen nem fut a progi!!! Hiába lett újratelepítve az egész, akkor se!
Akkor kapott másikat, ezt leselejtezték. Az újon meg elfut a program. Ennyit erről... Pedig ez HP! De én még nem találtam benne hibát, mert az előbb említett dolog is beállítási kérdés volt, csak tudod, hogy van ez: Bécsből Moszkván át kell menni Prágába... :DDD Éljen a Windows!!!
Jah, az csak a hab a tortán, hogy akkor még nem volt Windows7, vagy mi most a legújabb, és már SPset nem lehetett kapni egész Ausztriában...
Memória, alaplap, por, tápegység, áramingadozás, processzor-túlmelegedés, kontakt hiba, oprendszer-hiba, malware, stb.
Hibaüzenet van?
Ühüm...
A mostani gépemen a szutyok Vista van (hogy utálom!!!), és szórakoztunk egy ideig vele, mire kikapcsoltuk rajta, hogy kb. 20 perc után ne lépjen készenléti üzemmódba...
rendes csendes üzemmódban "zúg" szerintem ahogy kell.A bekapcsolásnál sincs gond,ahányszor kell akkor "csipog".Nem tudom mi lehet a gond....
Újratelepíteni akkor is lehet a gépet ha rendesen működik,tehát nem kell megvárni azt hogy már ne induljon el?
erre mi is gondoltunk és megnéztük,de jól "pörög" úgy látjuk hogy működik!
Az öcsédé is működött vagy neki mi volt a gond a ventilátorral?
További ajánlott fórumok:
- Segítenétek számítógéppel kapcsolatos gondban?
- Mi a tapasztalatotok a számítógépes teljes testvizsgálattal kapcsolatban? (ESG)
- Más is van a számítógépemhez kapcsolódva?
- Segítség kellene egy számítógépes titkosítással kapcsolatban
- Szerintetek sokat fogyaszt a számítógép ha egész nap be van kapcsolva?
- A számítógépemen a vezeték nélküli szélessávú kapcsolatoknál ez jelenik meg: - Panni, TPLINK 24.. - TPLINK 530814 mi ez?