Más is van a számítógépemhez kapcsolódva? (tudásbázis kérdés)
Amit viszont elfelejtettem, ha ilyen távsegítséges valaki fenn van bárki gépén, nem lehet nem észre venni!
Legyen az informatikus, vagy családtag!:)
Akinek szüksége van rá, bátran használja, csak ennyit tudok még megírni!:)
A távsegítséget én is ismerem, és bizony, nagyon szeretem!:)
A régi gépemen, mikor baj volt, az informatikusom hívtam telefonon, Ő belépett, és helyre hozta a hibát!
Most a vadonatúj gépemre ezzel a módszerrel a fiam jön fel, és ha a galibából nem birok kimenni, akkor Ő segít. Nekem ez ad biztonságot, és nagyon szeretem!:)
130 kilóméterről, nem is tudna máképpen segíteni.
Mivel Ő vette, és még garancia van rajta, ezt így találtam én is helyesnek!
Mindenkinek nagyon szép estét és álmokat kívánok!:)
Elképzelhető akkor, hogy az informatikus volt, egyedül Ő az, aki érdemben a gépemhez nyúl, ő is telepítette. Vele fogom először akkor megbeszélni.
Köszönöm segítségedet!!!Meg természetesen a másét is!!!
Nekem volt már ilyen!
Arra nem emlékszem, hogy az iszonyatos lelassuláson kívül, volt e valami más is?
Beszóltam a szolgáltatónak, kijöttek, pillanat alatt a maguk gépével felmentek, a másik kollega, ment az emeletünkön az enyémre kapcsolódóhoz, és rendbe hozta. Különben a központ mondta Nekik, hogy kinél keressék a hibát.
Ez, egyszer fordult elő, soha többé!
Jó pihenést.
Mivel egyébként a másik felhasználót kizárhatjuk, vagy Windowsos távsegítséggel - Remote assistance - volt valaki a gépeden, vagy egyéb progival. Látatlanban nem tudok többet mondani. Előfordulhat, hogy aki telepítette, vagy karbantartja a gépet, adott magának hozzáférést a géphez messziről, ezt többnyire azért szoktuk csinálni, hogy ne kelljen elutazni az adott géphez, ahhoz, hogy javítani vagy karbantartani lehessen. De nem írtál arról, ki telepítette a gépet, úgyhogy csak találgatok.
Mindenkinek köszönöm a segítőkészséget, de bocsika, nem igazán érzem jól magam, elmegyek vízszintbe.
Mindenkinek jó éjszakát, szép álmokat kívánok!!!
"Inkabb azt csekkold le, nem jelentkeztel-e be a sajat gepedre meg egy userrel, ilyenkor szokott ilyesmit irni, ha tobb felhasznaloval vagy beloggolva egyszerre" -> igen erre gondoltam, Ancsikara meg Belukara :) Zsirul leirtad, van erzeked a magyarazashoz :D
Amugy belegondoltatok mar, mennyire vicces remote supportot nyujtani ugy, hogy valojaban csak talalgatod, mi a gond? :DDDD
Az ASP.net fiók akkor került a gépre, amikor valami miatt feltelepült a Microsoft .NET Framework, ami sok mindenhez kellhetett. Ez a fiók nem okoz problémát, hagyd csak ott.
A vendégfiók nem az informatikus, hanem tényleg "vendégeknek" van: aki vendéggel lép be, az tud ugyan netezni meg programokat használni, de nem tud semmit telepíteni a gépre, és egy csomó mappához nem fér hozzá.
A kérdés, hogy ez a vendég fiók be van kapcsolva vagy ki van kapcsolva? Gyanítom, hogy ki van kapcsolva, mert akkor a bejelentkezésnél a vendég ikonka is ott lenne - amire rákattintva jelszó nélkül is be lehet lépni ezzel a Vendégfelhasználóval. Nem is veszi észre ilyenkor az ember, hogy a vendéggel lépett be, hacsak a rendes felhasználója alatt nem állította át a hátteret vagy ilyesmi, mert a vendég alatt viszont a szokásos kék felhős háttér jön.
Ha ki van kapcsolva nálad a Vendég biztosan, akkor valami más gubanc lesz, ami kár vírus is lehet, de ehhez sajnos a hibaüzenet pontos szövegére lenne szükségem.
(Azt azért áruld el, hogy a Vezérlőpult, Felhasználói Fiókokban a "A felhasználók be- és kijelentkezési módjának megváltoztatása "-ra kattintasz, akkor a feljövő ablakban be van pipálva az Üdvözlőképernyő használata, illetve a Gyors felhasználóváltás engedélyezése?)
Az én gépem csak az én ikonommal indít, arra klikk, más nem is jelenik meg a monitoron.
A vezérlőpultnál a felhasználók:
én(user), vendég(ez az informatikus?) és csak lesek, mert nem tudom mi ez:ASP.NET Machine A
Korlátozott fiók
Jelszóval védve
Tehát a válasz az, hogy indításkor csak egyetlen kis ikonka jön fel, amivel be lehet lépni?
A figyelmeztető üziben pedig biztosan szerepelt a "kapcsolódva" szó, és nem a "belépve"?
Szia,
nem lehet, hogy félreértelmezted az üzenetet?
A többfelhasználós gépeken a következő szokott előfordulni:
"Ancsika" nevű felhasználó belép, és elkezdi használni a gépet, majd félbehagyja. Ekkor jön "Béluka", de nem akarja Ancsika programjait kikapcsolni, mert nem biztos benne, hogy Ancsika mindent elmentett-e, ezért a FELHASZNÁLÓVÁLTÁS lehetőség használatával belép a saját Béluka felhasználójával.
Ilyenkor amikor Béluka ki akarja kapcsolni a gépet, szól neki a gép, hogy még más is be van lépve - mivel Ancsika még a háttérben be van lépve és futnak a dolgai.
Ezért kérdezem, hogy amikor bekapcsoljátok a gépet, és megjelenik a bejelentkezőablak, ott többféle felhasználóval is be tudtok lépni? Több profil van?
Ilyesminek néz ki?
a neten nincs mit lopni!
nem lesz nagyobb a számlád attól, mert valaki rákapcsolódott
najo de akkor a routerhez kapcsolodnak, nem a gephez, ennek ehhez semmi koze.
Inkabb azt csekkold le, nem jelentkeztel-e be a sajat gepedre meg egy userrel, ilyenkor szokott ilyesmit irni, ha tobb felhasznaloval vagy beloggolva egyszerre
További ajánlott fórumok:
- Vicces Mese mindenki írjon egy mondatot hozzá :) Mindenki az előző mondat hoz kapcsolódóan írjon egy mondatot:)
- Edukáció - iskola ma, és minden, ami ehhez kapcsolódhat
- Segítenétek számítógéppel kapcsolatos gondban?
- A számitógépen nincs internetkapcsolat, viszont a laptopon van.Létezik ilyen?
- Ki milyen játékkal játszik a számítógépen?
- Létezik olyan program, vagy hogyan lehet megnézni a számítógépben az aznapi msn beszélgetéseket?