Meddig lehet eltűrni a zaklatást? (tudásbázis)
Igen, a hír az, hogy megcsalt.
Üzenet: most is megcsal.
Mennyire bízok? Egyáltalán nem!
Mennyire mentem el? Kérdeztem, nyomoztam...
Segítség: mit tegyek még?
Nem lehet, hogy az "illetékes" üzenget a "női portálokon"? Mármint hogy a férjnek van valami nője, és az zaklatja őket?
Persze semmi se egyértelmű, ilyen fogalmazás mellett nem csoda.
Elég zavaros...Ha gondosan végignézed a fórumokat,itt pont azok kérnek tanácsot,akik nem rózsaszínű ködben élnek.
Ha jól vettem ki a szavaidból a férjedre mászik egy nő és Téged keresett fel?!
kutya legyek, ha értem.
nem lehetne kerek egész mondatokban fogalmazni, hogy mit csinál a férjed?
Nem írom azt, hogy egy ismerősömmel történt...
Anno kaptam egy hírt, miszerint a férjem ...
Volt sok tényleges adat is, volt olyan is, amit még sokan tudhattak...
A férjem tagad. Beszéltek, volt nála néhányszor. Állítólag sosem történt köztük semmi. Bizonyíték nincs ( se jobbra, se balra ).
A nő i.portálokon üzenget.
A kérdésem a következő:
Miért bennünket - a családot zaklatja? Mi sosem tettünk ellene semmit. Nem ígérgettünk, nem hazudoztunk... Miért nem az "illetékest" keresi meg? Tőlünk mit akar?
És a tanácsok előtt: sosem volt rossz a házasságunk, nem "rohadt",és nem volt semmi extrém...
Ami volt:
- 2 gyerek - betegség, kamaszkor, továbbtanulás, stb.
- 4 szülő - rák, egyéb betegségek: már csak egy él...
- és minden egyéb, ami egy átlagos családot/szerintem/ jellemez. Veszekedés, sírás, nevetés...
A fórumokat olvasgatva másoknál minden "rózsaszín". Nincsenek szülők, nincs gond a gyerekkel, és a megoldás kézenfekvő...
Tehát, Ti mit javasoltok, és ki mit tenne a helyemben?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek meddig lehet elviselni, ha egy férj nem tud elfogadni olyannak amilyen vagy és mindig meg akar változtatni?
- Meddig lehet úgy egy kapcsolatban maradni, hogy a párunk a súlyfelesleg miatt piszkál?
- Valaki mondja már meg, hogy köteles vagyok-e eltűrni nap mint nap a két emelettel lentebbről felhallatszó ütemes lüktető tam- tam zenét?
- Meddig lehet eltűrni az ex zsarnokoskodását?
- Szolgalmi út mellett lakunk. Köteles vagyok a belső szomszédhoz bejárókat is eltűrni?
- Gyerekkori zaklatást fel lehet dolgozni később?