Ha azt mondják, nem lehet soha babád, mit tennél meg érte, hogy lehessen? (beszélgetés)
vízilabdáztam kamasz koromban ősszel már sokadjára lett nőgyógyászati problémám. Az orvos azt mondta, hogy válasszak sport vagy család. nem volt nehéz döntés. Az orvostól hazafele bementem edzésre és szóltam, hogy vége....
Két gyönyörű, egészséges gyermek anyukájaként a legjobb döntés volt életemben.
Hát ....... hogy is írjam, hogy szépen megfogalmazzam. Amikor eldöntötünk, hogy babát akarunk akkor egyből teherbe estem. Boldogság meg minden. Ki derült, hogy a magzatom elvan halva. Akkor megtörtént az első és utólsó abortuszom. Ez ledöbbentett minket teljsen.
Utánna fél év múlva próbálkoztunk megint, de nem akart sikerülni. Megijjedtem, hogy lehet valami bajt csináltak az abortusz során....
Amikor már feladtam a próbálkozást akkor meg sikerült. Megszületett a fiam. Ez 4 éve volt.
Aztán két éve megint elkezdtünk probálkozni, de sikertelenül. Akkor eszembe jutott az első terhességem. Akkor megint feladtunk és megint sikerült. Megszületett a kislányom. Ez 15 hónapja volt.
Én mindent megtennék, hogy legyen gyerekem. Mi nők erre vagyunk közelezve.
ANYASÁG
ANYASÁG
ANYASÁG
nagyon aranyos vagy, hogy ezt leirtad, koszonom!
vegulis ez volt az elso honap, de ez a mensi annyira taccsra tett, hogy berezeltem, ki tudja hanyzor kell meg ezt atelnem!
novenberben hazasodtunk ossze, azota nem vedekezunk, elsore ossze is jott a baba. de sajnos eros verzessel spontan elment karacsony utan. januar kozepen meg verezgettem, szuneteltunk februar kozepeig, de a dszunet utani honap sikertelen volt:( remelem legkozelebb mar osszejon, szedek terhesvitamint, es probalunk mindennap egyutt lenni, vegulis ez a legjobb recept:)
probalok nem gepies lenni, de annyira nem tudom kiverni a fejembol, hogy most kellene osszejonni, es tudom ez hiba, megprobalok ellazulni. penteken lesz az elso probanap ebben a ciklusban, addig semmi nyoma nem lesz mar a mensinek:)
Szorits!!!!
Neked pedig szivbol gratulalok!!!
Nagyon nehezen lettem túl a kudarcon minden hónapban.Persze a férjem próbált segíteni,vígasztalt.Mindig a kellemes oldalát fordította felém a dolognak Pl:nem kell védekeznünk stb.
A január volt a mélypont,amikor a december végén férjhezment sógornőm nagy mosollyal bejeentette az egész család előtt,hogy kisbabát várt.Akkor úgy éreztem minden tekintet rám szegeződik és én legszívesebben elsüllyednék.Még meg is kérdezte mindenki előtt,hogy nektek még nem lesz?Mikor tudta,hogy már 5 hónapja próbálkoztunk.
De februárban végre ránkmosolygott a szerencse.ÉS az énkis Dorkám ügyesebb is volt hamarabb jött 3 héttel,így megelőztük őket.:)))
Próbáljatok a lehető legtöbbet együttlenni,de ne váljon "gyerekcsinálássá",mert hidd el vékony a határ.Januárban már majdnem mi is ebbe a hibába estünk,elég gépiessé váltak az együttlétek,és ez a mindennapokat is befolyásolta.Ekkor megfogadtam,hogy kicsit lazítok,mert rámehet a házasságunk.És ekkor sikerült...
Fogd fel lazán /hidd el tudom milyen nehéz/,és örülj, hogy nem kell a védekezéssel bajlódni.
Sok sikert!:)))
Szia!
Azt mondjak, ha gorcsolunk rajta es allandoan erre gondolunk, akkor megugyse sikerul. Hogy tudtal tullenni rajta?
nekunk meg csak az elso honap volt, de amikor megjott napokig depis voltam, mi lesz meg ezutan???
További ajánlott fórumok:
- Amikor kimondják a kegyetlen végszót: nem lehet több gyerekünk...
- Miért mondják azt az emberek, hogy nem lehet férfi és nő között barátság? Mi az oka?
- Mit lehet átvinni Németo.-ba Ausztrián keresztül haladva? Hogy haza lehessen telefonálni, ott érdemes kártyát venni?
- Tudja-e valaki, hogy meg lehet-e szüntetni a Gyes-t, azért, hogy munkanélküli segélyt lehessen igényelni?
- Milyen típusú lámpával és égővel lehet egy helyiségben jó erős fehér fényt csinálni, hogy jól lehessen ott látni?
- Hogyan lehet beállítani, hogy bizonyos honlapokat ne lehessen megnyitni?