Mit tehetnék ilyen esetben? (beszélgetés)
Csak az drága.
Gyógytornára kaphat beutalót a dokitól, elmegy, megtanulja és otthon csinálja. Én így úsztam meg 5 műtétet és 13 éve tünetmentes vagyok szinte:)
Persze nekem porckorongsérveim vannak.
Tornázol?
Az sokat segítene a gerinced állapotán és persze a te közérzeteden is. A dokidat cseréld le!
Ha csak pihizel, akkor az összes izmod elsorvad, nem lenne csoda ezután a teljes fizikai leépülés...
Az iskolát mindenképpen ajánlatos lenne befejezni, legalább szakmád, érettségid legyen.
Azután?
A jövô zenéje.
Járadékot kapsz?
Sziasztok!
Szeptembertől egészségügyi szakiskolába járok. Gyerekkorom óta nagy fokú gerinferdülésem van és porckorong kopást észleltek egy éve. Ha hosszabb ideig ülök, nagyon fáj a hátam, és a jobb lábam.Egy hete elmentem orvoshoz, aki egyáltalán nem ajánlja az egészségügyi iskolát, és magát az eü-pályát sem, de semmilyen ülő munkát és fizikai munkát sem,Azt mondta, hogy ilyen hátgerinccel szinte semmilyen munkát sem szabadna végezni, mert a helyzet csak romlani fog.Rokkant kártyám van, és 50 százalékot el is ismertek még 3 éve, csak akkor még szinte gyerek fejjel ezt nem fogtam fel hogy mit jelent és a szüleim se nagyon beszéltek róla.Nem tudom mit tegyek most
További ajánlott fórumok:
- Amióta abortuszom volt, minden alkalmat megragadnak a szüleim, hogy a fejemhez dörgöljék, milyen felelőtlen voltam! Mit tehetnék?
- Bankszámláról a társtulajdonos halála után az összes pénzt kiveszi a társ, az örökösök ilyenkor mit tehetnek? Hogy lehet követelni?
- Mit tehetnék ilyen helyzetben?
- Mit tehetnék ilyenkor?Van esély, hogy ismét kórházba küldenek?
- Mit tehetnék ebben az esetben?
- 1 éves kisfiam nem eszik semmilyen darabos ételt, mit tehetnék?