Mit tehetnék ilyenkor?Van esély, hogy ismét kórházba küldenek? (beszélgetés)
Fiatal vagy még vérröghöz... Nem zárható ki de nem valószínű. Azért kérdeztem a leletet mertt lehet hogy félreértettél valamit.
A leleten van egy kód, az nemzetközi, pont azért hogy ne kelljen fordítgatni ha netán másik országban kerül szakember kezébe. Pl:
I24.0 = Szívkoszorúér-thrombosis, mely nem vezet szívizomelhaláshoz
Vérrög a szívedben? Ne idegelj...
Megvan a leleted? Mi a BNO kód?
Szabad tudni mennyi idős vagy?
Ez így van.
Meg persze lehetne sorolni hogy még mi minden képes utánozni kardiológiai betegségeket.
Ne parázz, a panaszaidat szerintem pszichés problémák okozzák. Nem vagy feszült?
Azért egy kardiológiai kivizsgálás nem árt, Holterrel meg terhelésessel együtt.
Jó lenne ha ugyanaz az orvos csinálná végig, hogy összefüggésében lássa az egészet.
Ha mindig másik doki vizsgál és csak egy "pillanatfelvételt" készít akkor nagy a tévedés lehetősége.
Nem, nem akarom jobban tudni.
De én is voltam szívpanasszal dokinál. És "meglepő": SZÍV-ultrahanggal kezdett, nem hasival... :)))
Rögtön hasi UH, CT, MR, PET-CT, angiographiák, EEG...Remélem, nem akarod a nulla információ alapján jobban tudni, milyen vizsgálatok kellenek.
(Diktál a beteg, írja az orvos?)
???
Ezt nem értem. Ha nem szültél, akkor nem is foglalkoznak azzal, hogy a sziveden esetleg rendellenesség van?? Ez csak nekem nem logikus...???
Hát, sajnálom, hogy így jártál, próbálj keresni egy normális kardiológust, magánrendeléssel, és járj utána.
Inkább legyen kidobott pénz, mint a következő bődüléetes szalagcím egy orvosi hibáról...:(
Szívproblémával belgyógyász? Hasi ultrahangot nem csináltak... "vicces"...
Na de: az "ahány orvos" pontosan mennyit takar?? A helyedben én szakítanék rá időt, és magam vonulnék kórházba kivizsgálásra - SZÍVkórházba! Terheléses EKG, meg miegymás. Akkor csak rájönnének, mi van!!!
További ajánlott fórumok:
- Margit Kórházban szülni
- Akik az István kórházban szültek vagy fognak szülni!
- Mindenkit, aki a János kórházban fog szülni, szeretettel várok ide!
- A barátnőm nem soká szül.Kell ilyenkor ajándékot vinni a kórházba?Ha igen, mit illik?
- Bankszámláról a társtulajdonos halála után az összes pénzt kiveszi a társ, az örökösök ilyenkor mit tehetnek? Hogy lehet követelni?
- Mit tehetnék ilyenkor?