Mit tehetnék ebben az esetben? (beszélgetés)
Én mondjum ahelyett, hogy fórumot nyitnék vennék egy gyerekülést az anyósnak és megkérném, hogy használja.
Értem én, hogy az Ő felelőssége, de könyörgöm a Te fiad. Ha ne adj Isten baj van, ez a fórum nem fogja megóvni.
Ahhoz pedig külön gratulálok, hogy köszönni sem vagytok hajlandóak egymásnak, lehet ideje lenne felnőttként viselkedni?!
Aki a saját kutyája ürülékéről tölt fel képeket rendszerességgel az nem is mondható normálisnak!
Szép napot😅😉
Megoldom az életem, veled ellentétben. Mondjuk könnyű nekem, nincsenek ilyen borzasztó nagy gondjaim, mint neked. :D
Vegyél egy ülést, és rakd be annak a nemnormálisnak az kocsijába.
Szívesen.
Te aztán az őszinte és nyílt kommunikáció élő példánya vagy! 👌
Ja neeem! 😄
"nemnormális anyja"
Ez mindent elárul rólad.
Mindkét gyermek a férjeddel-anyósoddal él?
Ezt honnan szűrted le?
Azért kell, hogy vegyél ülést az anyós kocsijába!
Meglehet, hogy túl drágának érzi az ülést ahhoz, hogy kéthetente 1-1 alkalommal elviszi magával ide-oda.
De ahogy írod: a fiad mindent elmond. Ő honnét tudja, vagy mindkét gyermeked a férjeddel = anyósoddal él, és ezért nem tudsz igazán ráhatással lenni a dolgokra?
Egy pár dolgot biztosan.
Pl szólsz az anyósodnak/exnek hogy a gyerekülés kötelező.
Addig nem engedném amíg nincs.
Megvenném magam.
Fiam 4éves,születése után szétváltunk az apjával.Mint fiam elmeséli,a nagyanyja hurcolja magával ide oda autóval és nincs benne gyerekülés és ez csak egy baki a sok közül amit folyamatosan elkövetnek.
Ha írnék smst exemnek,akkor még ők hordanának le engem,hogy folyton csak kötekedek.
Pedig 4éves korban még igenis szükséges a gyerekülés.Veszélyes lehet nagyon baleset esetén.
Mit tehetnék?
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Mit tehetnék még?
- Mit tehetnék ebben a szituációban?
- Mit tehetnék ebben a helyzetben?
- Fél a fürdéstől a 10 hónapos fiam, pedig régebben imádott pancsolni. Mit tehetnék?
- Mit tehetnék ilyen esetben?