Mit tegyünk ha kölcsönös a vonzalom, de van valakije? (beszélgetés)
Az, hogy egyszer lefeküdtetek az a testi vonzalom lehetett. Egy férfinak nem feltétlenül szükséges a partner személyiségének megismerése ahhoz, hogy lefeküdjön vele.
Ha egyébként nem álltok közel egymáshoz semmi értelme felhozni más emberekkel való kapcsolatát. Semmi közöd hozzá.
Te semmit.
Neki kell döntenie, hogy megéri-e hozzád pártolni. Ha nem téged választ, örök második leszel.
Jújj, megnéztem a fórumaid,hát elég érdekes!
A jelenlegi témához: Ha csak kefélni akarsz ne kérdezz rá,ha kapcsolatot akarsz akkor se kérdezz rá,mivel az előttem szólók már leírták a helyzeted!
Kölcsönös. Aham, persze...
majd ha nem első füttyre dobod hanyatt magad, akkor lesz esélyed kölcsönös vonzalomra, addig csak te vagy oda a másikért, amíg ő csak ürít egyet
Hogyhogy mit?
Dugjatok megint.
Az élet rövid.
Persze egy kapcsolathoz a jó szex kevés. De nélküle sem az igazi.
Ha van valami nő az életében, akkor te vagy a szerető.
Te csak "arra" kellesz neki szerintem
Üdv újra! Egyszer lefeküdtünk egymással, szóval a vonzalom kölcsönös, de megtudtam, hogy van valami nő az életében. Nem tudom, hogy mennyire komoly vagy milyen kapcsolatban állnak és nem kérdeztem rá.
Van bármi értelme felhozni ezt a témát, vagy inkább tegyek úgy, mintha nem tudnék róla.
További ajánlott fórumok:
- Az, hogy két ember találkozik, kölcsönösen egymásba szeretnek, az a szerencsén múlik, vagy a Sorson?
- A házassági évfordulónál a párok kölcsönösen meg ajándékozzák egymást vagy csak a férj a feleséget?
- Beteljesületlen kölcsönös szerelem érzése el tud múlni egy házas ember életében az idő múlásával?
- Te miből érzed azt, ha valakivel a vonzalom kölcsönös?
- Elég egy jól működő kapcsolathoz a kölcsönös vonzalom?
- Kölcsönös vonzalom, kölcsönösen béna felek