Kölcsönös vonzalom, kölcsönösen béna felek (beszélgetés)
9. Lydian
2022. dec. 11. 19:18
Négy éve vagyok így egy nővel.Sokat beszélgetünk, néha naponta,máskor meg írogatunk, nyáron strandra jártunk.Volt amikor megmondta, hogy nem vagyok az esete, de ebben mégsem biztos és tovább hívogatott.Aztán nekem nem volt kedvem kapcsolathoz de azért mégis írogattam.És így röpült el a 4 röpke év.
8. 6f4f1e70ab
2022. dec. 6. 12:19
Kimondtad: kölcsönösen béna felek
7. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. dec. 5. 10:42
Kb.14 évesen.
6. Ágio8405
2022. dec. 5. 10:40
Nem volt ilyen, ha valakik igazán tetszenek egymásnak nincs olyan hogy ne jöjjönek össze.
5. PöttyösPanka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. dec. 5. 08:22
Volt egy hasonló, de akkor még tinik voltunk. Mondjuk valószínűleg nem volt túl erős ez a vonzalom, így nem is lett belőle semmi. De nem is baj, mert akivel meg tényleg elsöprő volt a vonzalom, ott nem volt helye félreértéseknek és elbénázásoknak.
4. vigyefene (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. dec. 5. 04:35
Ez a múlt. Tanultál belőle? Bátrabb leszel a jövőben?
3. vigyefene (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. dec. 5. 04:28
Nincs.
2. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. dec. 4. 19:57
Nekem nincs
2022. dec. 4. 19:44
Volt már veletek olyan, hogy kölcsönösen vonzódtatok valakivel egymáshoz, de annyira bénák voltatok, hogy sosem jött össze semmi? Tehát, mikor az egyik kezdeményezett volna, akkor a másiknak nem volt alkalmas és fordítva, vagy ha valamelyik fél kezdeményezett is, az annyira béna volt, hogy inkább nevetséges helyzett lett belőle, ilyesmik.
Nekem volt egy srác, aki évekig tetszett, több, mint valószínű, hogy én is neki. De mindketten gyávák voltunk, ha pedig össze is szedtük magunkat, az katasztrofálisan sült el.
Nektek van ilyen sztoritok?
További ajánlott fórumok:
- Az, hogy két ember találkozik, kölcsönösen egymásba szeretnek, az a szerencsén múlik, vagy a Sorson?
- A házassági évfordulónál a párok kölcsönösen meg ajándékozzák egymást vagy csak a férj a feleséget?
- Beteljesületlen kölcsönös szerelem érzése el tud múlni egy házas ember életében az idő múlásával?
- Mit tegyünk ha kölcsönös a vonzalom, de van valakije?
- Te miből érzed azt, ha valakivel a vonzalom kölcsönös?
- Elég egy jól működő kapcsolathoz a kölcsönös vonzalom?