Mit tegyünk ha a gyermekünk állandóan unatkozik? (beszélgetés)
Sajnálom, h unatkozol!
De biztos vagy abban, hogy minden könyvet olvastál már? Kissé hihetetlennek tűnik a számomra...
A kötelező mi volt a nyárra? Az is megvolt?
Figyelj, 1 hét és itt a suli, akkor már biztos lesz annyi dolgod, hogy remélhetőleg arra sem lesz időd, hogy itt lógj a Hoxán.
Ne haragudj, de ez nem neked való még!
Nem is értem, miért nincs korhatárhoz kötve...
Van egyébként valami hobbid?
Kedves Cintike!
2 hét és itt a suli.Újra látod a rég nem látott barátokat,barátnőket.Lesz kivel ki beszélni a nyáron történteteket.Aztán meg lehet gőz erővel újra tanulni,az szerintem maximálisan leköt majd.
már nem jók a köny vek mert már kiolvastam mindet
és nemérnek rá a szüleim
en gyerekkent mindig mentek a szomszedba jatszanni, a ma vilagban a szulok nem engedik sehova a gyereket, egyedul, akkor meg kutya ram sen nezett.
Bandazzanak! Ennyi! Persze, hogy unja a jatekait, en is unnam oket. Szervezz neki kulon orat, pl angolt, jatekosan, az is elmeny, uj ember, es meg jo is.
szerintem jarjon tarsasagba, minden delutan 3-4 gyerek, ki kell tapasztalni, hogy mennyi a jo, jatszannak egyutt. Unatkozik, eljott az ido, hogy mas gyerekekkel legyen, sot, valoszinu erre lenne igenye. Nyilvan nem mindig, es egesz nap, de rendszeresen.
Menjenek a jatszoterrre, vagy a szobajaba, es mindig masnal jatszannak. Szomszed gyerekek vannak?
bár én emlékszem, hogy kimondottan akkor nyúztam a szüleim az unatkozomos szöveggel, ha egyszerűen azt akartam, hogy velem foglalkozzanak
de nem működött, leráztak az "intelligens ember nem unatkozik" szöveggel.
Nekem 2-8-éves kereszt gyerekem van lány és fiú.
a fiú ritkán jár hozzám de ő egyálltalán nem unatkozik.Az anyja nagyon szabadon nevelte.(értsd ugy hogy állandóan csavarog)A lány viszint ugyan az mint nálatok.Állandóan unatkozik,egyke is játéka rengeteg,a számitógépet szereti ideig-óráig
Most viszont rábeszéltem csináljon ajándékokat:)))
Egyenlőre sikerült is:D Hogy meddig?????????????
Tavasszal Ausztriába költöztünk. Itt még nincsenek barátok, mert nem beszéljük jól a nyelvet. Anyanyelven sem könnyű új helyen barátkozni, ismerkedni, hát még ilyenkor. Magyarországon, rengeteg barát volt. A nagyfiam 6 - ő jár oviba, igaz itt csak 8-12-ig van óvoda-, a kicsi pedig 2. Néha eljátszanak, de az ritka.
Idehaza nincs senki, így most, unatkozik, vagy be betonozza magát a számítógép elé. Aminek nem örülök. Nekik is van rengeteg játékuk, mégsem kötik le magukat. Emlékszem arra, hogy énis unatkoztam gyerekként, sokkal kevesebb játékunk volt, mégis feltaláltuk magunkat, nem lógtunk állandóan a szüleink nyakán. Az én szüleim a munka után vagy előtt a szőlőbe jártak, hogy legyen egy kis plusz jövedelem. Mégis felnőttünk, és tartalmas gyerekkorunk volt.
A mai gyerekek nem tudnak játszani? Meg kell őket tanítani játszani? A nagy fiamnak, nekem kell a szájába rágni, hogy mi mindent lehetne csinálni, ezekből a játékokból. :S
Lehet, hogy én hibáztam valahol, nem tudom.
Szeretnék neki segíteni, de hogyan?
Igen megoldás hogy barátot találjunk, de azt sem lehet,hogy állandóan nálunk vagy a társánál legyen!!!
Szóval itt a nyár és egyre nagyobb a gond!!
Persze tragédia nincs csak kicsit rossz lesz neki!!Próbálok intézni nyári napközit és tábort!!
Aztán meglátjuk!!!
Ti mit keztek a nyárral?
Köszönöm a nyugtató szavakat. Mégis olyan nehéz így. Már annyi mindent kitaláltunk és csomó játékot vettünk neki, csak már lenne el valamivel hosszútávon!
Az apja nagyon nehezen viseli mikor hentereg a földön, hogy unatkozik. Ilyenkor rendszeresen összevitatkoznak.
Egy dolog van ami leköti, ha játszótéren van a barátnőjével. Csak egy a gond: a kislányék elköltöznek!!
Már előre félek mi lesz vele!!
Sziasztok!!
Lehet, hogy csak az én csemetém nem tudja magát lefoglalni, de titkon remélem ez nem így van!:D
Rengeteget foglalkozunk vele és játéka is annyi, hogy mindenhová jut a lakásba belőlé, sőt nagymamiig ér a vége. Mégsem tudja magát lefoglalni és mindíg azt várja, hogy mi szórakoztassuk. Most nehogy azt gondoljátok, hogy le akarjuk rázni, de ha 5 percre nincs foglalkoztatva rögtön unalom ül arra az anyali arcára.Ráadásul nem kicsi hiszen 8 éves!!!
Várok minden lehetséges ötletet ki hogyan foglalkoztatja a gyerkőcöt anélkül, hogy legalább 20 percre ne kelljen azt hallgatni, unom magam!!
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Beszélgessünk....olyan pangás van itt a Hoxán egy ideje...aki unatkozik írjon
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Mi tegyünk, ha gyermekünk kisajátít?
- A munkatársnőm állandóan szivat, majd mikor ketten maradunk és unatkozik akkkor engem akar szórakoztatni, szinte nyalizik. Mit tegyek?