Mit tegyek, tönkre mehet ez miatt a barátság? (beszélgetés)
A megmagyarázhatatlan ok az a kíváncsiság ilyenkor ez normális. Nah és persze a naívitás is. Viszont csatlakozom az előttem írókhoz. Félni nem kell csak elutasítani akkor is ha ott birizgál a fejedben a kis ördög. Nem lenne belőletek soha semmi szóval kár is elkezdeni. Sőt még most le kell zárni. Mondjuk marha jó barát.
Én biztos ki tálalnék apunak a helyedben főleg ha majd eztán nemet mondasz és csak próbálkozik. Nem egészséges nem a te részedről hanem az ő részéről. Van felesége mint írtad próbáld a nő helyébe képzelni magad. Ha kiderül pl a nő helyében úgy megvernélek és ki tépném az összes hajad, hogy azt inkább nem köszönnéd meg, hogy neked valaki életet adott.
Az biztos véged lenne mint a botnak. Hiszen nyilván kelleted magad és lett volna lehetséged nemet is mondani.
Mondjuk az ominózus férj sem rakná ki az ablakba amit adnék neki. Amúgy ezzel az egésszel csóró apádat alázod. Én nem tudom mi van veletek én is voltam tini nekem is volt nehéz időszakom, de belátom túl jól lettem nevelve a mai fiatalsághoz nézve meg pláne holott még én sem vagyok sem idős sem öreg.
Tudod... ha valóban ő kezdte és te nem akarod, nem kell ahhoz apádat bevonni, hogy leállitsd. De tudod nem nehéz Katát táncba vinni...
Velem is történt ilyesmi, le tudtam állítani a fószert időben, pedig csak 16 voltam. Ha te ezt annyira nem akarnád, akkor nem lenne fórumtéma, mert pontosan tudnád, mit kell tenned.
Veszélyes vizeken evezel, ha kiderül rólad, hogy könnyen kapható vagy, azt már apád is hamar megtudja. És nem fog örülni.
Nem beszélve a nem kívánt betegségekről és terhességről.
Ha meg csak úgy szórakoztatod magad.... akkor gratula.
Mostoha anyja is meg nővére is . De ott csak kb22 év volt köztük. Volt szomszédom pedig anyósát rendezgette😂
Tudod itt falun nincs titok.
Szia.
Nem ez az első és minden bizonnyal nem is az utolsó hasonló névtelen fórumod, amivel azon túl, hogy bemutat téged és a vágyaidat nem is lenne semmi gond.
A szövegezésedből és az ékezetes elírásokból felismerhető vagy, hiába a névtelenség.
Igazán a több fórumod azt mutatja, hogy neked fiatalon jelenleg mindegy ki csak pasi legyen. Csak a lehetőségét nem tudod még hogy mi helyes és mi nem.
Ezen fórumodban leírtak szerint nem a pasi, hanem te kaptál a lehetőségen, mert egy pasinak leginkább egy nő tud igazán nemet mondani, mert nekünk mindíg helyén van az eszünk, míg a pasiknak a f*** feláll, az ész megáll esete sokszor.
Szóval igaza volt másoknak, hogy nem kell egy Hoxa közösség ahhoz, hogy kivel feküdj le és kivel nem, hiszen te már megtetted az első lépést.
Sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- Interneten létrejött barátságok
- Őszinte barátság.....
- Lehet férfi és nő között igaz barátság?
- Hogyan lehetne megakadályozni, hogy tönkretegyék az esküvőnket?
- Mit tegyek, ha már nagyon mehetnékem van?
- Szőkére festett göndör hajam van és tönkrement, nem akar nőni. Mit tegyek, hogy hosszabb legyen és ne kelljen mevárnom, míg lenő a festés?