Mit tegyek? Miért írja ki ezt a gépem? (tudásbázis)
Google Chrome szokott ilyet kiírni,a Google kártékony oldalak listája alapján.
Nincs vele semmi gáz általában,főleg ha ismerős oldal,csak fő az óvatosság címszó alatt ezt beletolja a képünkbe. :)
A www.... címen található webhely a www.hungariantop1000.com webhelyről is tartalmaz olyan elemeket, amelyek valószínűleg ártalmas programokat is tárolnak – olyan szoftvert, amely árthat számítógépének, vagy engedélye nélkül műveleteket végezhet. Ha csak meglátogatja a kártékony programot tartalmazó webhelyet, már az is megfertőzheti számítógépét.
Ha részletes információt szeretne az elemekkel kapcsolatban, nyissa meg a Google Diagnosztikai oldal - Biztonságos böngészés oldalát az alábbi részére: www.hungariantop1000.com.
További tájékoztatás arról, hogyan védheti meg magát a kártékony internetes szoftverek ellen.
További ajánlott fórumok:
- A gépemen, az internetes oldalak jobb oldalánál kb. 5 centis üres sáv van. Így az oldalakat a maradék helyre szorítja össze. Mit tegyek?
- Megőrült a gépem, egy ikont se tudok megnyitni, mert azt írja ki, hogy windows nem tudja milyen programmal lehet megnyitni, mit tegyek?
- Mit tegyek, ha a gépemen a "c" meghajtón nincs hely? Már ami létezik, mindent töröltem, mégsincs szabad hely, csak 640 mb!
- Segítséget szeretnék. A gépem folyamatosan azt írja ki, h szoftverhamisítás áldozata lettem. Mit tegyek?
- Win7 starter új gépemen jelszót állítottam be, de elfelejtettem, mit tegyek?
- Mozilla böngészőm van. Néhány napja szinte minden másodpercben kiírja a gépem, hogy nem válaszol. Mi lehet a baj? Mit tegyek?