Mozilla böngészőm van. Néhány napja szinte minden másodpercben kiírja a gépem, hogy nem válaszol. Mi lehet a baj? Mit tegyek? (tudásbázis)
Használj Chrome-ot, mert úgy tűnik a géped öregszik, és már nem bírja a strapát.
Ez nem szolgáltató hiba, hanem a gépé.
A Chrome kevesebb memóriát használ, így gyengébb gépeken is jól működik.
Nekem ma jelzett a Mozilla, hogy van 4-es verzió, le is töltöttem, és nagyon jóóóó!! Ki is írta, letöltés előtt, hogy sokkal gyorsabb, sokkal jobb, és tényleg... Főleg, hogy ezen is rajta van a personas alkalmazás, a felső fejlécnél a tetszőleges háttérszín...
Mondjuk én nem szeretem az ilyen absztakt dolgokat, nekem csak egy szolid, halvány szivárvány színű fejlécem van, nagyon szép a színe... Ami még tetszik, az a kék ég bárányfelhőkkel...
a guglé lelopja az adatokat?:D
egyébként megsúgom, hogy a világ a felé tart, hogy nem lesznek adatok az otthoni számitógepeden egy idő múlva. se filmek, se zenék, semmi. hanem bazi nagy szervereken lesznek tárolva és neten fogsz hozzáférni.
ez az új felhő koncepció (microsoft azure)
szia!
a firefox nagyon foghatja a számitógép processzorát, ha egy gyengébb géped van akkor emiatt belassulhat.
állj vissza explorerre vagy használj chorme-t...
Kedves Access
Nekem most 3.6.16-os verzió van feltelepítve.
Kedves Sünike
Szélessávú internetem van.Így másodpercek alatt be kell hogy jöjjön az oldal.Vagy nem?Én úgy tudom,hogy igen.
Szia!
Akkor nem csak nálam carakodik..nekem a net megy el kb fél óránként,de csak a mozzilában.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet a HoxAkasztófában 21 betűs szót 4 másodperc alatt kirakni?
- Tíz másodperc!
- A facebook nem jön be, egyik böngészőmről sem. Hibát ír ki. Mi lehet a baj?
- Szédülés 1-2 másodpercig, csak vizszintes helyzetben fekve... mitől lehet?
- A Silverlight frissítés után - amit nem tudok visszavonni - összeomlik minden böngészőmön a video streaming oldalak jó része. Mit tehetek?
- Hogyan tudnak egyesek kirakni 4 másodperc alatt egy "akasztófamegfejtést?"