Ki érti? (beszélgetés)
Én vagyok a hülye öszintén"
Nem vitatkozom veled :)
Csak gondolom, ez az ürge az életben nem massziroztatott soha. Rákérdeztél erre? Szerintem egy gondolt szexmasszázsra
"alkoholista, nőverő, nőket pénzzel lenyúlja, fönőkét"
Nem vagy korrekt, hogy most minden rosszat leirsz róla, de vidáman magadra húztad volna ha sikerül
Köszönöm a válaszokat. Az az igazság hogy rég nem kellene vele foglalkoznom. Nincs orvosi papir rola, de sajnos ő nárcisztikus pasi. Ő keresett meg barátom akar lenni és szexet akart de vissza utasitottam. És amikor boldog karit kivánt akkor gondoltam hogy talan menne ez a barat téma. És belefér hogy hogy telt a kari? Há meg csúnyán be is szóltam neki. Én vagyok a hülye öszintén. Ez a pasi alkoholista, nőverő, nőket pénzzel lenyúlja, fönőkét meglopja és hazug is.
Most olvastam a bejegyzéseket és ezt is. Az a baj hogy te nem esélyt adsz neki hanem rá akarsz csimpaszkodni. Ezért a meglátásért ne haragudj meg rám mert én nem bántalak.
Nem tud egyszerre mindenhol ott lenni. Velem is megesik hogy itt levelezek valakivel, de ha idelépek egy percre, nem biztos hogy válaszolni is van időm. Majd csak ha órák múlva ismét jövök.
A pasi sem haptákolhat azt lesve mikor írsz hogy reflex szerűen válaszolhasson is.
Csak egy soron kívüli, esetleg ingyen masszázst szeretett volna semmi mást.
Rácsimpaszkodsz, de nem vevő rád. Fogd fel, és lépj tovább.
Én azt nem értem, hogy miért kell más oldalakon kajtatni, hogy ott jelen van-e. Kit érdekel? Ha veled nem akar kommunikálni nem mindegy, hogy kivel igen? Csak gyötröd és mérgezed magad a keserű gondolatokkal.
felejtsd el ot hisz nem vagy neki fontos.
Mégis mire kell neked esély az utolsó utáni utolsóként? Ez a gajó már elment. Ne vergődj utána a habokban, ha úszni sem tudsz!
Ő már nem érdemel semmit. Csak nagyon sok rosz történt velem mostanábam. Megkeresett. Masszőr vagyok és masszázst akart volna elsőnek. De mondtam neki hogy a munkám után tudom válalni csak. De csak pád nappal később mert igy is tele vagyok akik állandóak. Nem akartam neki rögtön ugrani. Akkor változott meg. De gondoltam hogy boldog ünnepeket kivánt hogy lehet vele beszélgetni, de nem. Ilyent még sose csinált hogy nem válaszol.
Engedd el, kapjon esélyt ha keres. De ne vedd komolyan, játszadozz csak 😉
Ezek a francos férfiak jobban futnak azok a nők után, akik elérhetetlenek, mint akiket könnyen megkapnak.
Igazából sose éreztem hogy fontos lennék neki. Csak egy bajom van, utolsó utáni utolsónak is adok esélyt.
Talan a csaladjaval van, es nem telefonozgat.
En regen egy hetre kikapcsoltam a telefonom. A barataink at jottek, a csaladomhoz atmentem, aki keresett tudta a cimwm.
Helyedben elfelejteném. Valószínű csak akkor jutsz eszébe, amikor senki más már nincs.
Ne te legyél az utolsó!
Nem vagy elég fontos neki.
Van egy pasi akivel régebben ismerkedtem. De máshogy alakult akkor. Névnapján felköszöntöttem, meg is köszönte. Utána felhivott és irt is. 24én boldog karácsonyt kivánt én is neki. Ma kedveskedésből megkérdeztem hogy milyen volt a karácsony?? Olvasta, de több órája nem válaszol, de láttam hogy máshol aktiv.
További ajánlott fórumok: