Ki érti a férfiakat? (beszélgetés)
...Rég olvastam ilyen szép hsz-t :)
És ennek nagyon örülök!
Igen:)
Ugyanis az életértelme maga a SZERETET....
hogy lehet e hinni a férfi szájának?igen...a nők ezt is tudják..tudják,hogy mikor lehet hinni a szép szavaknak..egyszerűen érezzük,hogy az a szeretlek tényleg azt jelenti amit..
az este beszéltük,hogy soha nem merte ezt a szót kimondani csak mióta együtt vagyunk..hogy szeretlek..mondtam neki ne aggódjon,mert én is így voltam vele..ma már nem okoz gondot kimondani,kimutatni a szerelmet.
kell hozzá a megfelelő ember..a megfelelő nő és a megfelelő férfi.
azt kérdi tőlem,hogy honnan tudom,hogy valóban szeret..mondom elég a szemedbe néznem és látom a határtalan szerelmet..és ez a színigaz..le se tagadhatnánk,hogy szerelmesek vagyunk egymásba..
és ami még nekem nagyon jól esik..meri mondani a szülei előtt,hogy szeretlek..
férfi..és meg mert nyílni...teljes mértékben felvállalt engemet.
istenem..ha tudnátok mennyire szeretem...
én minden áldott nap nem csak neki..de a szüleimnek is elmondom,hogy mennyire szeretem Őt..
addig mondja meg mutassa az ember az érzelmeit míg lehetősége van rá...
mindegy ,hogy az élet mit hoz..mennyi konfliktust..de ha két ember szereti egymást ott baj nem lehet..
mennyivel egyszerűbb az élet ha szeretet van.
de..akit az ember valóban szeret annak kimondja azt,hogy szeretlek..csak nem hangoztatja állandóan..de azért egyszer az életbe hótszentség,hogy kimondja..
legalábbis úgy gondolnám..
valamelyik férfiember csak megmondja majd itt,hogy ez szerinte hogyan is van..
én nem gondolom,hogy aki teljesen elveszítette az eszét az soha nem tudja kimondani..zárkózottság,szégyenlősség ide vagy oda..
az enyém kimondja ,hogy szeretlek..most is így tette le telefont,hogy szeretlek..
én magamról tudom,hogy ok nélkül nem hangoztatom ..és az előző kapcsolatomban jó ha kimondtam a 9 év alatt 4x..ennek meg más isten tudja hányszor mondtam,hogy szeretlek..és azt ,hogy szerelmes vagyok beléd..
mi kell a nőnek?vannak férfiak ,akik megtanulták kielégíteni a nők lelki igényeit..azok a kivételek.nekem a volt pasim állandóan mondta hogy szeretlek..én meg mindig mondtam magamban,hogy jó,persze..ne mondd..mutasd..
annyira sokszor mondta,hogy azt már egyszerűen nem hittem el neki..
tényleg..ahányan vagyunk annyi félék az igényeink..és annyi félék a férfiak is.ki ilyen,ki olyan..ki hogy tud hódítani..
az én mostani barátom se a szavak embere..pont mondja ma nekem,hogy Ő nem tud olyan szépeket mondani ,írni,mint én..nekem is jól esne..de pont elég a szemébe néznem és látni benne a határtalan szerelmet..ez minden szónál ,hízelgésnél többet ér..
További ajánlott fórumok:
- Mi vonzza a férfiakat náluk jóval idősebb nőkhöz?
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Kihasználom a férfiakat?
- Hogyan lehet meghódítani a bika csillagjegyű férfiakat?
- Büntetnéd-e az olyan férfiakat, akik nem törődnek gyermekükkel?
- A nők tényleg jobban szeretik a komolytalan férfiakat, mint a komolyakat?