Win7 starter új gépemen jelszót állítottam be, de elfelejtettem, mit tegyek? (tudásbázis)
Nem mindegy? Segítséget kértem. Mivel arra a gépre be sem tudtunk lépni az enyémről léptem be ide. Ennyi...
Te meg segíteni sem tudtál csak itt...
akkor miért írtad:
"win7 starter új gépemen jelszót állítottam be, de elfelejtettem
Mit tegyek? Most a régi gépről próbálok itt segítséget kérni. "
ha nem vagy gyök2 a pc-hez, akkor valószínűleg 2 partíciód van, egyik a saját fájloknak, a másik meg tartalmazza a rendszert.
ha nem vagy gyök2 a pc-hez, akkor valószínűleg az új rendszer telepítése után csináltál egy képfájlt a rendszerről.
na, ezt a képfájlt töltsd vissza, és már kész is vagy..persze, csak ha nem vagy gyök2 a pc-hez...
Egyáltalán nem!!! Utolsó próbálkozásként gondoltam, hátha valaki tud valami könnyű módját. És ne gondold, hogy gyök kettő vagyok a pc-hez mert nem.
Megyek szervizbe, aztán kész...
Akkor nincs tippem.
Szerintem egy rendszergazda tud neked segiteni!
En eppen ma allitottam be...
Kert hozza jelszoemlekeztetot, nem allitottad be?
ha nem, akkor guglizzál, főleg informatikai fórumokon, vagy hivatalos win support :)
sok szerencsét!
csak 1 felület van
így nem tudok váltani
win7 starter új gépemen jelszót állítottam be, de elfelejtettem
Mit tegyek? Most a régi gépről próbálok itt segítséget kérni.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Egy papot szeretek már lassan 10 éve reménytelenül és nem tudom őt elfelejteni
- Akit a rendőrök már levillogtak, és így állítottak félre ellenőrzésre!de vajon ennek kötelességünk eleget tenni?
- Mit csinálsz/csinálnál ha a párod elfelejtene vmit ami non fontos számodra?
- Hogyan lehet valakit elfelejteni akit szeretsz?
- Segítsetek, a gépemen hiába állítottam be a felugró ablakok tiltását, egyfolytában felugranak mégis a reklámok, nagyon zavaró!! Mit tegyek?