Mit csinálsz/csinálnál ha a párod elfelejtene vmit ami non fontos számodra? (beszélgetős fórum)
Kedves Témaindító..!
Kérlek - ha lehet, (ha egyáltalán kérhetek ilyet) írd le , milyennek képzelnéd az első évforduló megünneplését.
Ha lehet, írd le milyen volna a leg és legszebb kivitelben (olyan, hogy minden elvárásodon túl is meg lettél lepve) - és milyen volna, a legrosszabb , de még elfogadható változat.
Azt adná neki az a nagyon jó ég!
Ellátnám a baját busásan
::))
igaz:)
Hogy ne légy szomorú hoztam egy viccet:
Egy ember az éjszaka közepén részegen támolyog haza. A felesége sodrófával várja az ajtóban. Megszólal a férfi:
- Jaj, édesem! Te még éjfélkor is sütsz?
na menek,azért szorítsatok nekem,hátha..:)
további szép estét:)
Jaaa,nem miattad,nyugi:D:D
csak ezt az egészet most nagyon mellreszívtam..
Attól függ ,hogy miről van szó.
Szüli nap,névnap ,évfordulók számomra nem igazán számítanak.Max azért tartom őket számon,mert jó bulikat lehet miattuk rendezni:))
te aztán percre pontosan tudod mit mikor kell!! :):)
Ilyen téren én szerencsés vagyok, vagy lehet ez inkább mégse az??
Köztünk az a bizonyos elsö csók, éjfék körül csattant el, de azt hogy elötte vagy utána egyikünk sem tudja, ki törödik akkor az idövel??? :):)
Akkor nekünk 2 nap van évfordulónk????
A pasik, nem tartják számon a dátumokat, az enyém pl:mindig keveri a születési dátumokat!! :):):)
De ettöl még nincs veszve az ügy, szerintem legyél nagyon nyugodt, mert még nincs vége a napnak, és ha nem felejtette el és meg akar este lepni, nem kellene hogy kisírt szemmel elkenödött sminkel és baromi idegesen fogadd!!
Szerintem ülj be egy kád vízbe, nyugodj meg, bonts fel egy üveg bort és ha mást nem akkor iszol egyedül a további boldog évekre!!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Engedtél el már számodra fontos embert?
- Fontos számodra, hogy mit gondolnak rólad mások?
- Szoktál ilyesmitől tartani, ha megbántasz egy számodra fontos személyt?
- Számodra fontos, hogy a kezelőorvosod hogyan végzett?
- Mennyire fontos számodra a fogyás és mennyire a feszesség?