Mit üzennél egy számodra ➕ vagy ➖ értelemben fontos embernek? (beszélgetés)
+ tanulj nyelvet
- ne az érzelmeid irányitsanak
Bízzunk benne hogy nem. Valaki majd csak jön és életben tartja.
Akár te is lehetsz az! ;)
Sok engedélyem van, többek között rejtett fegyverhordozás is. Már nagyon ritkán megyek veszélyes helyekre, de néha előfordul.
Milyen beszédes lettél.
El van nézve. Látom hogy mindketten ismerjük a szokásokat.
Biztos lehetsz benne, hogy bármikor bárkinek megmondom azt amit akarok. A Milwaukee gettóban hozzá kellet szoknom.
Nem muszáj címezni, nem mindig szokták, valamikor el is felejtik.
Ha nem neki címezted akkor elnézést kérek!
Nem az előző hozzászólónak írtam.
Látod hogy kinek van címezve?
Ha ezt az előző hozzászólónak írtad akkor én meg azt üzenem hogy nem muszáj belerondítani mások üzenetébe!
Ha nem tetszik valami, el is lehet pályázni innen!
A véleményedet meg tartsd meg magadnak, kellemetlenkedni máshol is lehet!
Melléd akarok állni, de a közeledbe se tudok menni.
Nem tudom hány 100.000 Voltos a feszültség!
Édesem, én már azzal is beérem ha láthatlak!
Nem akarlak megijeszteni, se terhelni, elég ijesztő és terhes a szituáció így is!
"Arra még nem gondoltál "te nagyon logikus ember", hogy vannak olyanok akiknek nem áll módjukban közvetlenül üzenni, mondjuk elérhetőség vagy bármi miatt?"
Hogy a viharba megy át az üzenet, ha azt sem tudod hova címezd?
Ha leírom szeretlek Béla!!! ..akkor azt is odaírom, Kukutyin Sehol utcából, mert amennyiben nem pontosítok, nevesítek, az összes Béla azt hiszi őt szeretem.
"Vagy nem is kell hogy tudjon róla az illető, egyszerűen csak üzen és kész, mert ettől könnyebbül meg a lelke"
Én nem vagyok semmi jónak az elrontója, írjad...pusztába kiáltott szavak akkor is.
Arra még nem gondoltál "te nagyon logikus ember", hogy vannak olyanok akiknek nem áll módjukban közvetlenül üzenni, mondjuk elérhetőség vagy bármi miatt?
Hogy ez egy közvetett lehetőség nekik?
Vagy nem is kell hogy tudjon róla az illető, egyszerűen csak üzen és kész, mert ettől könnyebbül meg a lelke!
Van egy nagy hibám. Próbálok mindenben logikát keresni.
Ebben a világon semmit nem találok.
Ha üzenni szándékozom valakinek, van annyi vér a pucámban, hogy megteszem személyesen.
Ha nem is tudja az a valaki, hogy üzengetek neki, mi benne jó, mi benne a logika?
További ajánlott fórumok:
- Keressünk tágabb értelemben palindrom szavakat!
- Szerintem 2020 egy új korszak kezdete, bizonyos értelemben...
- Az önmegismerésről, a világ megimeréséről útkeresésről, akár spirituális értelemben is, szóló filmeket keresnék. Tudnátok mondani?
- Szeretném megtalálni konkrét és átvitt értelemben a lányom!!!
- Mit üzennél egy számodra kedves vagy nem kedves ismert embernek?
- Még nagyon függök édesanyámtól. Majdnem minden értelemben,...