Mit üzennél egy számodra ➕ vagy ➖ értelemben fontos embernek? (beszélgetés)
Eddig se voltam senki, de ő reményt adott nekem hogy jobb lehet, együtt vihetjük valamire és kihasznált, eldobott, megakasztott, tönkrementem, lecsúsztam, lecsövesedtem, egyedül nem tudok felállni, nincs aki felemeljen, most itt zokogok, tudom hogy egy 0 vagyok aki Xévesen nem vitte semmire, Valentin-nap, közös kassza, pénzügyi kultúra, most erről van szó, nyenyenye, az életemet elvették, reményem se maradt, mit, kivel, hogyan nem tudom, csak a gödör alján egy senki vagyok, egyedül vagyok, lemondok mindenről, látom úgyse tudom teljesíteni, nincs ki felemeljen hát *****a meg az egészet ő is és mindenki aki "számít", a gödör alján, sok minden lehetett volna, lemondok mindenről, az egész világról is, keserű sors, keserű élet, nincs kegyelem üdv:
0Férfi
Bevallom, gyenge vagyok, nem vagyok erőmben, tökretettek.
Semmilyen perspektívám nincs.
Csak Te tudnál meggyógyítani, de ne gondolj nagy dologra: talán ha mellettem lennél, mondanál valamit, átölelnél, vagy megfognád a kezem!
A lehető legnagyobb dolog! Tudom szánalmas ez az őszinteség!
Ezt Rajtad kívül senki nem csinálná végig! Tudom! Érzem!
Ide már kevesek a szavak!
Több mint 1 éve vannak komoly fizikai tüneteim, most januártól újabbak.
Bro azt mondta, rajtam csak egy társ segítene!
Te vagy a(z egyik) legfontosabb ember az életemben!
Benned még sohasem csalódtam!
Fuss nyugodtan őrülten!
Tudod hogy szeretem!😍
Ne engedd be az öreget!
Hagyd játszani a gyermeket!👶
Fogalmam sincs mit takar a felépülés, elhinnem is nehéz!
Akkor vársz! Tartsak ki! Addig is fel kéne venni a kommunikációt☁️☁️, ahogy írtam! HIÁNYZOL! Sajnálom hogy szomorú vagy miattam! 😢 Ne csüggedj!
További ajánlott fórumok:
- Keressünk tágabb értelemben palindrom szavakat!
- Szerintem 2020 egy új korszak kezdete, bizonyos értelemben...
- Az önmegismerésről, a világ megimeréséről útkeresésről, akár spirituális értelemben is, szóló filmeket keresnék. Tudnátok mondani?
- Szeretném megtalálni konkrét és átvitt értelemben a lányom!!!
- Mit üzennél egy számodra kedves vagy nem kedves ismert embernek?
- Még nagyon függök édesanyámtól. Majdnem minden értelemben,...