Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mit üzennél egy számodra kedves vagy nem kedves ismert embernek? fórum

Mit üzennél egy számodra kedves vagy nem kedves ismert embernek? (beszélgetés)

nov. 15. 00:45

MY NIGGA' 💥👊🏿💥

[link]

okt. 26. 18:22
khm...
15. globus (válaszként erre: 13. - Pulcsis)
okt. 26. 10:56

Igazad van. Ő sem beszélt nyelvet, de feleségül akarta venni a nőt. Online közvetítésen elvesztette a szüzességét-szerinte.

Bizonyára nyitva felejtették az osztályiroda ajtaját...

14. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 7. - Kacsahercegno)
okt. 26. 10:54
Így igaz
13. Pulcsis (válaszként erre: 12. - Globus)
okt. 26. 10:50

Az Emilia Clarke-ba volt.

Egyszer tévedhetne már ide egy normális pasi is, akivel beszélgetni is lehet, de neeem, nekünk csak az ilyen szefósok jutnak 😂

12. globus (válaszként erre: 8. - Amaunet)
okt. 26. 10:02
Valaki más volt szerelmes nemrég egy színésznőbe, sajnos nem hagyott maradandó nyomot.
11. Pulcsis (válaszként erre: 2. - Kaliforniai tornádó)
okt. 26. 09:56
OMG! Őszi szünetre hazaküldtek a fehér ruhások? 🤣
10. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 26. 09:47
A nyugdíjba vonult háziorvosnőmnek, hogy fantasztikus orvos, és ember is egyben, élvezze a nyugdíjas éveit! A körzetében nagy hiányt okozott a távozásával. Óriási káosz, űr maradt utána. Kétlem, hogy lesz másik ilyen fantasztikus orvosunk. :/
9. Kacsahercegno (válaszként erre: 8. - Amaunet)
okt. 26. 09:42
A profilján a bemutatkozása alapján nem tudom eldönteni, hogy egy nagyon poénos viccprofil-e, vagy komoly, mindenesetre erős így szombat reggelre...
8. Amaunet (válaszként erre: 7. - Kacsahercegno)
okt. 26. 09:37
Közben olvastam... Megint elszabadult valaki.
7. Kacsahercegno (válaszként erre: 6. - Amaunet)
okt. 26. 09:34
Lehet, hogy Drew Barrymore, de ez csak egy tipp.
okt. 26. 09:26
Milyen ismert embernek? Ki az az ismert ember?
okt. 26. 08:31
😳😳😳😳😳😳
okt. 26. 08:15
én sem semmit
okt. 26. 06:30
Semmit.
okt. 26. 01:33
Azt hogy nagyon szeretném egyszer személyesen látni, időt eltölteni vele, mivel vele 1 hónap is értékesebb mint nélküle egy évszázad, minden pillanat fáj ami nélküle telik el, mégsem akarnám elfelejteni őt és hazugságban élni, inkább száradjon ki a szemem a könnyektől és a lelkem a boldogság hiányában minthogy kitöröljem a fejemből. Viszont ha az élete része lennék, minden pillanat gyönyörű és maradandó, soha nem félnék semmitől. Hisz ő a leg gyönyörűbb, leg önzetlenebb, érzelmileg intelligens nő, és akkor is azt kívánom legyen boldog ha nekem fájdalmat okoz, ha pedig örömet, akkor ketten lennénk boldogok a közös életünkbe. Ezt mondanám neki.
okt. 26. 00:30
[üzenet helye]

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook