Kaparós sorsjegyek hogy működnek? (beszélgetés)
Meg nem lattal nyomtatót? Percenket ezer oldalakat kopnek ki. Meg nem olloval vagjak fel, ha kell.
Amugy az en kis sotet egyamban az van, hogy ellenorzott helyen nyomtatjak.
Kaszinoban dolgoztam, a seggugnkben is volt kamera, es a szerzodesunkben volt, talalomra megmotozhatnak, amit neha meg is tettek. Szigorubb volt az ellenorzes, mint egy bankban.
Mivel ez is szerencsejatek felugyelete ala tartozik, gondolom nem a Bivajbasznadi lap mellett nyomjak. A terjeszteswre passz. De szerintem valami ertek biztositott csókos cege viszi ki.
De talan mindenben tevedek.
Lehet, hogy kis kinai gyerekek gyartjak es a DPS futar qrja le az aszfaltra az epp megrendelt habverõ mellé az esõben :D
Kaptam egy tucat kaparós sorsjegyet karácsonyra. Persze nem nyertem velük, csak 1000 forintot. De elgondolkodtam, hogyan gyártják le ezeket a nyomdákban úgy, hogy ne sorrendben legyenek a nyertes jegyek. Vagy ha sorrendben vannak, akkor ki garantálja, hogy
1. ne nyúlja le valaki és cserélje le egy hibásra például a főnyereményt,
2. úgy keverjék, hogy minden árusító helyre jusson nyertes is, egyenletes elosztásban.
Szerintetek ez hogy van? Tudja valaki? Bennfentes infók esetleg? Csak úgy érdekel, mivel logikus gondolkodású ember vagyok, nem fogok többet ilyesmikkel játszani (most sem önszántamból tettem).
További ajánlott fórumok:
- A férfi lélek rejtelmei, avagy hogyan működnek a férfiak? 😉
- Nyertem a kaparós sorsjegyen, amit anyukám vett nekem és most kéri a pénzt.
- Ki nyert már kaparós sorsjegyen és mennyit?
- Grabovoj számsorok, hogy működnek?
- Hogy működnek az újfajta vízszabályozós mosógépek?
- Váláskor közös felügyeletben megállapodott szülők, nálatok hogyan működnek a dolgok?