Mit tegyek, hogy velem legyen? (beszélgetés)
Szivatnak? :DDDD Jaj, ne essünk már túlzásokba, kérem! :DDD
Egyébként, ha jobban szétnéznél, látnád, hogy elnézést is kértem! :P
5o évvel ezelőtt is így volt a helyesírási szabály. ...Nekem nem tetszik ha valakit szívatnak, oktalanul......
pedig van humorérzékem is :)))
Nem is olyan nehéz tévedni. :)
Most is megváltozott sok minden a helyesírásban. Amit "belénk vertek", azokat részben el lehet felejteni.
Pontosan! Köszönöm! :))
Ezért jött nekem is, h az utóbbi a helyes. De tévedni emberi dolog, nem igaz? :)
Mert ha én írom, jönnek a támadások, hogy valószínűleg savanyú vagyok, meg irigylem a más sosem volt boldogságát, meg hasonlók.....
:)
Mindkettő elfogadott. :)
A férfi, a férfiúból rövidült, ezért korábban a férfival volt az elfogadott. Ma már a férfi a használatos kifejezés, ahhoz pedig a férfivel rag "illik".
...én rád értettem, nem a hapsira...
Miért görcsölsz ezen a lúzeren?
Hagyd, ha neki jólesik... :)
Egyébként én úgy tudom mindkettő elfogadott, de felénk így mondják :)
Én nem foglalkoznék olyan pasival, aki most lépett ki az előző kapcsolatából. Szóval megértem, ha ő se akar olyannal kezdeni, aki most szakított, és agyal.
Amúgy arra nem gondoltál, hogy több vasat tart a tűzben? Online egyszerre több emberrel lehet beszélgetni, és - őszintén - kényelmes helyzet.
De miért viselkedett rosszul az a szegény fórumindító?
Nem értem, csak én nem?:)
Hát hogyne... egy újabb illúzió.
A pasik közel nem ennyire bonyolultak és körmönfontak. Ha vele akarna lenni, vele lenne. Egy tartalmas kapcsolat nem így néz ki...
Vannak olyan férfiak, olyan típusúak, hogy úgy érzik, ha sokat van állandóan keresve, ezáltal elnyomják őket, a nő uralni akarja.
Ettől még lehet, hogy szeret, csak nem olyan típus, aki a szexre épít. Tartalmas kapcsolatot akar, csak megnézi mennyire hárpia a nő. Add-e neki elég légteret a létezésére a továbbiakban, vagy mint egy pióca ráragad. Ha belátod neki, hogy rosszul viselkedtél, akkor még lehet esély a továbbiakban.
csak mit szeretnel!!!!
tudok, hogy csak a kutya...
pasit ne akarj!
Sztolyka!
Hiszen nem is vagytok szerelmesek!
Mit vársz?
Hány éves vagy?
Éreztesd vele, hogy neked fontos, de megvárod, hogy ő keressen. Döntse el, hogy akar-e veled kapcsolatod.
Egy férfi akkor veszi észre, hogy szeret minket, ha hiányzunk neki. Hiányozni akkor tudunk neki, ha nem vagyunk vele a nap 24 órájában, ha nem abajkadjuk őket. Azt az időt amíg vársz, hogy a másik fél felismeri, hogy szeret-e minket vagy nem addig azt az időt töltsük azzal, hogy elmegyünk fodrászhoz, kozmetikushoz, eljárunk tornára nézzhetünk filmet, olvassunk könyvet, csináljunk bármit, csak adjunk időt neki kössük le a figyelmünket.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a skype beszélgetésnél ne legyen ott a párom anyukája?
- Mit tegyek, hogy napközbeni elalvás ne egy cirkusz legyen?
- Szerintem túl keveset találkozunk a párommal. Mit tegyek, hogy ragaszkodóbb legyen?
- Mit tegyek, hogy a 8 hetes babám ne csak kézben legyen hajlandó lenni?
- A körömlakk alatt besárgult a körmöm a lábamon! Mit tegyek, hogy újra szép legyen?
- Minden bajom van magammal! Mit tegyek, hogy ez ne így legyen?