Mit tegyek? Hogy lehet ezt elfogadni, magamon? (beszélgetős fórum)
Contractubex hegesedésgátló krém a patikából!
[link] Remélem, nem számít reklámnak...
Maga a hegszövet a bőr alatt van nyilván.
Azért láthatná egy sebész is, ha feszes.
Kb. 5 féle testápolóm van a polcon..most így kapásból annyit számoltam.. :D
Valamelyik csak jó lesz, ha nem..hát veszek még. :D
Két hónap elteltével már nem is seb, hanem már heg. Az nem fog semmit csinálni.
Nagy általánosságban viszont nem árt a jó hidratáló testápoló.
Ne az ára alapján vegyél - én a coop-osat szeretem a legjobban, kellemes utóérzete van, és hamar be is szívódik.
Amióta termesztik, veszített az erejéből.
Akkor már a kakukkfű összetettebb antibiotikus hatású.
Gyors gyógyulást!
Hála, a jó humorod változatlan. 😉
Azért akarom kenni, mert olyan vastag és erős, feszes..
Szerintem annyira már begyógyult, mert már lassan három hónapja operáltak..
Nekem is van egy sebhelyem, cisztát kellett úgy kivenni.
Én a krémezéssel egyben simogattam is, és dicsértem, milyen szépen begyógyult.
Nem is annyira a súlyt gondolom problémának.
Én arra gondoltam, hogy nem mindegy, hogy valakit úgy műtenek, hogy a daganatot és környékét veszik ki vagy egy teljes szervet.
Én se akarok belemenni egyébként a témába.
Ha nem műtötték, ahogy írod, akkor ő már valószínűleg inoperábilis, előrehaladott, környező szervekkel összekapaszkodott állapotban került ellátásra. Azaz későn, esetleg telve áttéttel. Ilyenkor is adnak kemót, hogy csökkentsék a tumor méretét. Gyakran az is nagy megkönnyebbülést jelent a beteg számára, ha megszűnik a daganat nyomása.
Műtét után viszont a maradék elszóródott sejteket füstölik ki, biztonság kedvéért.
Tartósabban a műtött betegek gyógyulnak.
Jaj, tényleg nem akarok logikázni....
Nekem ez fura, mert egy műtét után, ami daganat, a kezeléssel nem várnak 1 évet. Ha kell a kezelés, akkor adják.
A férjem 2 műtéten esett át (március, május), igaz nem a gyomrát vették ki, hanem a nyirokrendszerét tisztították meg, de végig vágták a hasát, azaz kb. 40 cm-es a második műtét helye, az első 10 cm-es. Május 11-én volt a második műtét és júniusban már kapta a kemót, épp csak megvárták, hogy kicsit magához térjen.
Az unokaöcsémnél én csodálkoztam, hogy adtak neki kemót, hiszen a maradék 50 kg-ból 3 kg daganat volt, de azt mondták, hogy ez a protokoll és nekik a kezelés adniuk kell.
A férjem meggyógyult, az unokaöcsém nem.
És ugye itt volt Ilike, akinek igen nagy kaszabolása volt és elég vékonyka is volt, ennek ellenére megkapta a kezelést.
Tehát, hagyjuk a témát, én csak feltettem egy kérdést, azaz nem is kérdést, csak töprengtem egyet....A dokik tudják mit kell tenni!
Nem, nem logikázok:D
Csak rengetegnek tartom az időt a műtétek óta.
A férjem a műtét után 1 hónappal már kemót kapott. Igaz, ő nem fogyott csak 10 kg-ot. Az unokaöcsém viszont műtét nélkül fogyott 40 kg-ot és adták neki rögtön a kezelést.
Azaz, nem érdekelte a dokit, hogy épp csak 50 kg lett a 90-ből....
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek meddig lehet elviselni, ha egy férj nem tud elfogadni olyannak amilyen vagy és mindig meg akar változtatni?
- Hogyan tudnám elfogadni a lehetetlent?
- Júliustól nem lehet hálapénzt elfogadni? Nem bánom...vagy igen?
- Hogy lehet elfogadni az örökbefogadott gyermeket?
- Próbálom elfogadni, hogy már nem lehetek boldog.
- Új 4 hónapos kiscica érkezett hozzánk, de a 7 éves cicánkat nem akarja elfogadni pedig ő nagy türelemmel van felé...mit lehet tenni?