Új 4 hónapos kiscica érkezett hozzánk, de a 7 éves cicánkat nem akarja elfogadni pedig ő nagy türelemmel van felé...mit lehet tenni? (tudásbázis kérdés)
Ahogy latom,van meg remeny!;-) Köszi a fotot!Cukik
!:-)
Igen mindig azt olvastam,hogy a nagy nem viseli el a kicsit... De hal istennek a mi nagy cicanknak birka türelme van,meg tudja magarol,hogy minimim 10szer nagyobb a kicsitöl,igy mindent megenged neki,meg az ennivalojat is szo nelkül hagyja,hogy elvegye..
Csak a kicsi undok vele,de csak azert mert vedekezik??
Hat remelem... Mar nagyon szeretnem öket együtt aludni latni..:-)
Szia!
Két hete mi is ilyen helyzetbe kerültünk,türelemmel össze lehet őket szoktatni,a mieink már kezdenek jóban lenni!
Hat a a kis vakarcs tünderi,de ö tartja sakkba a nagyot,az meg mivel biztos tudja,hogy 10szer nagyobb töle,nem bantja söt kerülgeti...
Biztos jobb igy de azert lesznek meg baratok ugye?:-)
Szia!
Nálunk pont fordítva volt! Az idős cica nem akart barátkozni a kicsivel, de pár hét után úgy összeszoktak, hogy nem is járkálnak egymás nélkül sehová sem! :) Kis türelem, összeszoknak majd!
További ajánlott fórumok:
- Nem tudom elfogadni, hogy a páromnak már van egy gyereke!
- Szerintetek meddig lehet elviselni, ha egy férj nem tud elfogadni olyannak amilyen vagy és mindig meg akar változtatni?
- Hogyan tudnám elfogadni, hogy egyelőre nincs gyermekem, pedig szeretnék?
- Hogyan tudnám elfogadni a lehetetlent?
- Miért nem tudja elfogadni, hogy nem vagyok már gyerek?
- Megéri az állandó fogyókúra? Vagy esetleg egyszerűbb lenne elfogadni magunkat úgy ahogy vagyunk?