Megéri az állandó fogyókúra? Vagy esetleg egyszerűbb lenne elfogadni magunkat úgy ahogy vagyunk? (beszélgetős fórum)
Jó ha jó bringátok van! Az enyém nem valami nagy szám, max 20km/h val megy
most "csak" bicajozni voltunk, de hajajj...
ühhümmm...mi is betartjuk a sebességet MINDIG :DDD
nagyon sokan:o)
tök véletlen tartottunk egy szünetecskét, aztán mta anéni, hogy "elkéstek"
Pislogunk, hogy honnan is?
Erre kiderült, akkor ment le egy koncert...
Vót sör-jegy (elájulsz) meg medansze, sok tetkós ott pancsikált,mi meg nem vittünk fürdőrucit.
Öööö, izé- mindig a kiírt sebességgel haladunk-csakis:-D
de jóóó :)
sokan voltak?
mennyivel szoktatok repeszteni?Jó nyilván nem lakott területre gondolok...mondjuk autópálya?
Mi a Mecsekben voltunk :o)
És véletlenül még egy mocis találkozóra is becsöppentünk Magyaregregyen.
na,az hagyján,pont akkor keltem fel,mikor jött,így gyorsan lelöktem egy kv-t,de az első kanyarnál,már imádkoztam,hogy le ne forduljak :DDD
Gyékényesen voltunk(tó)
Ti?
Ne is mondd, mi bezabáltunk, még palacsintát is nyomtam a cigánypecsenye után, utána zergeb*szta úton, aszittem visszaköszön, de már jó:o)
Ti merre jártatok?
azzz kemény!Mi csak egy suzuki Gsr600 sal nyomjuk,dee,egy Mz vel kezdtük,úgyhogy :DDD
Elmentünk motorozni,jól is éreztem magam,de mikor hazajöttem,az volt az első,hogy ettem!Nem kellett volna,mert frankón szét rázta a jó magyar út a gyomromat!Nagyon fájt,mart,szédültem,de bevettem 2 nospát,el is múlt! :))))
Mi történt ? merre vótá' ?
Én is motoroztam ma,de jól meg is szívtam :(
Ti milyen motorral jártok?
Alakulsz:o)
Én jövő héttől megkísérlem a steinberger zöccséglevezését, de nem ám úgy vagy csak este.
Ma is nagyot ettünk, mocistúra közben.
Utána alig fértem a rucimba.
Na raktam fel képet! Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Tnap munka után akkora energy volt bennem, hogy lenyomtam a Réka popsi, hast, meg hulahopp karikáztam is... Kicsit fölcsesztem magam ál"micikén" :o)
Le kellett vezetni.
Ez tökre így van. Nálam is volt hasonló szitu.
Sztem a legfontosabb, hogy feszesek legyünk:o)
Volt egy kb. 46 kg-os kolleganőm, de mikor megfogtam a karját,mint a puding, izom nulla.
Meg van bocsájtva,furcsa is volt,hogy a többi hsz-ed meg egy normális nő írta :)))
Nem fért senki otthon a gépedhez?
De ez nagyon durva amit írtál, mármint ez a 8kg különbség. Szerintem ami még mérvadó tud lenni az a testzsírszázalék mérés. Én egyszer voltam ilyen nyitott programon, előttem volt a sorban egy vékony csaj. A srác aki a méréseket csinálta szólt a csajnak hogy neki erre a mérésre nincs is szüksége és rám nézett hogy nekem annál inkább. Erre megmérte mindkettőnkét és nekem alacsonyabb volt mint a csajnak. Hát a csávó is jól meglepődött:-)
én 60 kilósan voltam olyan, hogy sopánkodtak fölöttem, mondjuk én akkor tetszettem magamnak igazán... 64 kg-osan a "pont jó" voltam mindenkinek, nekem magamnak már kicsit husi. Hát igen, kg és kg között nagyon nagy lehet a különbség. Most olvastam, hogy a csontozat max. 8 kg-os eltérést mutathat "könnyű" és "nehéz" csontúak esetében. 8 kg azért nem semmi! És te biztos izmosabb is vagy, én semmit, sajnos szó szerint semmit nem tornázok, összes mozgás a pici séta. (Ezen változtatok ám:)).
Egyszer lefogytam 64 kg-ra de nem voltam túl szép látvány, nagyon kilógott a bordám is és a csípőcsontom is. Úgy néztem ki mint egy pálcika két nagy mellel. lehet ez a sztárvilágba bejön de nálam nem. A környezetemnek sem tetszett igazán
No, ez tényleg látványosan mutatja a súly-alak viszonyát. Én 173 cm vagyok és 68 kg, de jóval "vastagabb" nálad: a csípőm 98, a derekam 85 (!), igaz, puffadással, de anélkül se egy leányálom, a comb 58. Szóval magasabb vagyok kicsit és kevesebb kg, mégis hájasabb nálad... Nekem ilyen centijeim kb. 65 kilósan vannak.
Amúgy nem tudom hogy vagytok vele de én azt vettem észre hogy sok esetben a tényleges alak és a súly köszönő viszonyban sincs egymással. Én például 171 cm magas vagyok jelenleg azt hiszem 75kg (1,5 hete nem álltam mérlegre - csak idegesít) viszont amiket mérek az a csípő, derék és comb (felső comb ahol a legvastagabb)körfogatot mérek. Azok az adatok meg: csípő (inkább a kicsit felette lévő úszógumi - a csípőmön semmi nincs): 88 cm, derék: 69 cm, comb 56cm. Na de a súlyból nem ezt lehetne leszűrni:-( Van egy barátnőm aki csak 65 kg, de sokkal zsírosabb és látványra is, pedig 10kg-val kevesebb mint én. Majd rakok fel olyan friss képet ahol látszik is az alakom és kíváncsi vagyok a véleményetekre
Hú már megijedtem ezektől a véleményektől. micike jó hogy nem te írtad.
köszönöm hogy hiszel, hát igen, én is dagi vagyok, ilyet nem írnék.. újra regisztráltam, csak azon a néven még nem lehet irni 30 percig..
Szia! Én hiszek Neked, mert olvastam az előző hozzászólásaidat és köszönő viszonyban sem volt azzal a csökött agyúval, aki a nevedben írkált!
Biztos dühítő...
sztem változtass jelszót,mindenképp!
nem én irtam, kérlek hidd el.. nekem is van 20 kiló túlsúlyom, nem gúnyolnám a másikat ilyennel... nem tudom hogy történt ez az egész, nem értem, a jelszavamat nem tudja senki.. szerintem..
Sziasztok Csajok! Valaki szórakozik velem, nem én irtam azokat az otrombaságokat. . . Mindenhova írkáltak a nevemben és még leveleket, meg naplókba is. . a titkos naplómat kitörölték, és írtak a moderátornak hogy töröljön:((((((
Higgyétek el, nem én irtam!!!!!!
További ajánlott fórumok: