Mit tegyek, ha nem érzem jól magam a lakásban? (beszélgetés)
Azzal nincs baj,,azt írta.
Meg nyilván számoltak is vele,,hogy azért lehet bármi,,nem az utcán fog élni akkor.
A pasi vagy a gyerekek?
Ha a pasi visszaengedné akkor az a "szeretet" annyit is ér. Akkor menni kell.
A gyerekek nem tudom, de én is hallottam olyat, hogy nem volt örömteli a "visszafogadás". Nyilván a gyerekek hozzászoktak, hogy csak ketten vannak. Nem mindig hiányzik már oda anyu.
"és ez csak az övé"
Ezért nincs neked ott helyed. Költözz haza!
Vagy meddig akarsz idegen, nem befogadó helyen élni?
Így nem látok kiutat.
Kicsinyesnek találom.
Viszont nagyon szurkolok,hogy sikerüljön megszokni ,,vagy netán rávenni, hogy nem kiforgatni akarod a lakásából csak te szeretnéd magad jobban érezni benne.
Szerintem az az ember vagy, aki szeret a saját bírtokán belül élni.
Ha valamit hozzá tehetnél a párod lakásához attól jobban éreznéd magad? Ha be is van teljesen rendezve biztosan elfér egy-két függöny, párna, néhány kerámia, a könyveid.
"A fiam barátnője hozzánk költözött,ezért a párommal elköltöztünk az Ő lakásába"
Azaz a párja lakásába.
Kompromisszum!
Nappaliba nem régen tettem le szőnyeget, pedig egyáltalán nem kellene, de a férjem szeretett volna, így kiegyeztünk egy olyanba, ami nekem is megfelel.
A férjem szerint, így otthonosabb a nappali, melegebb a padló.
Én meg nem szeretem, mert többet kell takarítani.
Valamiben, nektek is ki kellene egyezni, hogy jól érezd magad ott.
Azzal, hogy feltesztek egy karnist és rá függönyt, nem lesz összefúrkálva a fal.
Illetve nálam van olyan ablak, ahová nem fúrtunk fel karnist, hanem teleszkópos rudat tettünk az ablakkivágásba és azon van a függöny.
Nem a pénzről írtam,,nem veszi figyelembe az igényeidet.
Akkor sem helyes ez ha az ő lakasa .
De ezt tudod,,ezért lett a fórum.
Sajnálom
Egy nőnek alapvető az úgymond fészekrakás.
Ha ezt egy szőnyeg,vagy kis kárpit erejéig nem veszi figyelembe az nem jó.
Vagy érti,,vagy tényleg önző.
Amikor elmegy az ember az otthonából, nem biztos, hogy szívesen is fogadják vissza. Legyél a kivétel, ha netán ez a megoldás kellene!
De kívánom szokd meg!
Próbálj a férjeddel erről beszélni, hogy szeretnél valamennyit az ízlésedre formálni, hogy otthonosabban érezd magad.
Erről beszélhetnétek,,persze egy férfinak logikus a ninimál diznájn.
Lehet eszébe sem jutott hogy kellene,lehetne
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, ha allandoan faradtnak erzem magam?
- Mit tegyek, ha nagyon egyedül érzem magam? Kezdek begolyózni. Barátom nem foglalkozik velem.
- Nagyon rosszul érzem magam. A férjem mellett beleszerettem valaki másba, de én ezt nem akarom! Mit tegyek?
- Mit tegyek ha egy amúgy jó házasságban magányosnak érzem magam, de a férjem erröl nem akar tudomást venni azt mondja nálunk minden rendben!
- Mit tegyek, ha sokszor nem érzem már különlegesnek magamat? Mi az oka?
- Mit tegyek, ha utálatosak a munkatársaim? Egyre rosszabbul érzem magam a munkahelyen