Mit tegyek, ha allandoan faradtnak erzem magam? (tudásbázis)
Nekem nagyon sokat segített a ginzenges multivitamin tabletta. Állandóan álomkoros, fáradt voltam. elkezdtem szedni, és már a 3 szem után éreztem, hogy van erőm sokmindnehez.
más készítmény és egyéb pihi nem segített.
Ebéd után egy kis pihi, és mintha kicseréltek volna.
Ha jól tudsz lazítani, akkor 10 perc is elég.
Fáradtságnak nagyon sok oka lehet. Az egészen egyszerü, kialvatlanságtól kezdve a kimerítő munkáig. Ha megmagyarázhatatlan ólmos fáradtságot érzel, lehet, hogy a pajzsmirigy okozza gondjaidat. 2002-ben megjelent egy könyv, Martin Budd írta, a címe Miért vagyok ennyire kimerült?
Kiadó Bioenergetic Kft. nagyon részletesen foglalkozik ezzel a kérdéssel.
Szia!
Örömmel fogadnám ha küldenél nekem infót ezzel kapcsolatban. Én mióta folyamatos munkarendben dolgozom, (3 nappal, 3 pihi, aztán 3 éjszaka.)azóta nagyon szenvedek. Össze-vissza eszem, fáradt vagyok és kedvtelen. És ami a legrosszabb, hogy azóta csak hashajtókkal tudok elmenni WC-re. Próbáltam már ezer dolgot, voltam vele orvosnál is, aki annyi tett, hogy kiírt egy erős hashajtót amit most nem bírok elhagyni, ha nem szeretnék bélcsavaradást kapni. Gondolom nálam ez a dolog is közrejátszik abban, hogy fáradtnak és nyűgösnek érzem magam. (Még valami: egyesek szerint lehet, hogy az epémmel is gond van , mert felpuffadok és görcsölök rengeteg ételtől. (Pl. tojás, hagyma sütve-főzve, káposztafélék, tejföl stb.)Pár napja neki álltam tornázni is, hátha segít az anyagcserében. Ha van valami jó tanácsotok, vagy információs anyagotok ezzel kapcsolatban akár az e-mail címemre is elküldhetitek. Előre is Köszönöm, és bocs a sok szövegért.
Sziasztok!
Hát, én is ezzel küzdök. Folyamatosan fáradt vagyok. Múlt héten voltam vérvételen, a vasam teljesen rendben van. Viszont már harmadik éve, hogy nem alszok egy huzamban 2-3 óránál többet. (Lányom nem hagy) Előfordulhat, hogy ez okozza a fáradtságomat, és nyűgösségemet? Hiába vitamin, zöldség, semmi nem segít. Néha ott alszik a Mamánál a Lányom, de akkor is felébredek éjszaka, és nem tudok visszaaludni. Altatót nem szeretnék szedni, szerintem nekem még nagyon korai lenne. Szerintetek mit tehetnék, hogy egy kicsit fittebb legyek?
Nem kinevetni a kisebbet!
Tényleg más, ha az ember 6-8 vagy netán 10 órát tud aludni megszakítás nélkül.
Sokkal jobban koncentrálunk, erővel töltődünk fel.
uhhh, ma fellépcsőztem kétszer a kilencedikre, meg le, ugrálva jöttem a lépcsőn, és érdekes, amíg mozogtam, nem fájt a derekam meg a hátam, sőt fáradtnak se éreztem magam, de mihelyst vége lett, rogyok össze :(
De most még fogok hullahoppozni is egy picit, remélem bírom majd.
És mindezt jó lenne naponta, vagy 2 naponta végigcsinálni... :)
máj, spenót, cékla nyersen
legjobban c vitamin jelenlétében szívódik fel, de kb. 2-3 hónapos "kúra" kell, mert nagyon nehezen épül be és kis mennyiséget tud csak hasznosítani.
További ajánlott fórumok:
- Mar az éhség!Egyszerűen,állandóan éhes vagyok. Mit tegyek?
- A felettünk lévő szomszéd állandóan zaklat, mit tegyek?
- 2 és fél hónapos kisfiam állandóan sír, csak akkor nem ha ölbe van.Mit tegyek?
- Állandóan beteg..., mit tegyek?
- Szerintetek miért érzem magam állandóan fáradtnak?
- Állandóan folyik az orron, ha köhögök úgy érzem kiszakad a mellkasom, és délutánra jobban kéne lennem, segítsetek mit tegyek?