Állandóan beteg..., mit tegyek? (tudásbázis)
Lemaradt! Lehet kapni olyan baba verdákat,amiben úgy ülhet,mint egy babakocsiban,de teljesen nyitott,mindenfelé kilát a pici. Nekünk több funkciós van,lehet később motor,roller. Esetleg érdemes lehet egy ilyet kipróbálni,bár nem olcsó.
Mi a brendonban vettük annó,akciósan 32eft volt,nem tudom,még tartanak-e ilyesmit,de mivel nem babakocsi,és újszülött,talán egy használt is megteszi,ha nem akartok ennyit költeni egy próbálkozásra.
Szia!
Már egészen pici kortól adható a homeopátiás oscillococcinum,ami egy,a szervezet öngyógyító képességét segítő szer (vízben feloldva a gyerekeim pár hónapos koruktól kapják,heti 1X,mert nem akartunk nekik mindenféle oltást beadatni). A másik: 2 hetet szenvedett a 2 évesem a masszív takonnyal,minden köptetőt kipróbáltunk,ami recept nélkül kapható (nem hordom őket dokihoz,csak,ha tényleg nagy a baj),de semmi eredmény. Olvastam a neten,hogy vöröshagymát össze kell vágni (karikákra),rá kell szórni 2-3 ek cukrot,lefedni,és egy este alatt szirup lesz belőle. Nyilván magát a hagymát én sem etetem a gyerekkel,de a cukros léből naponta 2-3 alkalommal 2 tk.nyit adtam és segített,feloldotta a váladékot. Azóta is minden nap kapják,mert remek immunerősítő.
Nem hülyeség! A falat kaparom az olyan szülőktől,akik betegen,takonnyal,lázzal is beviszik a gyereket,mert dolgozniuk kell. Én ezt meg is értem,de a másik szülőnek is kéne,aki viszont marad otthon a beteg gyerekkel. Az első hónapokban a fiam 1 hetet járt,2-t itthon volt (nekem könnyű,nem dolgozom,gyeden vagyok a picival),de ha az apjuk is lebetegszik,éhen halunk...
Szóval,tele vannak az óvodák beteg gyerekekkel!!!
Vannak bébihinták, amihez nem kell ülni (vászon). De most egyre hidegebb lesz, nem hinném, hogy érdemes lenne venned. Talán majd tavasszal.
A homeopátiás immunerősítőket próbáltad már? Szerintem mindenképpen megérne egy próbát.
Jobbulást!
Akkor a 6 honapos gyerek soha nincs friss levegon csak a lakasban?
Akkor miert csodalkozol, hogy beteg?
Persze, kicsi az esélye, hogy allergiás.
A fülészet és a pulmonológia jó ötlet.
Próbálj beutalót kérni a pulmonológiára, hátha foglalkoznak ilyen picikkel is.
Az én fiam 1,5 volt amikor elvittem.oda és utána jelentősen kevesebbet volt beteg.
Jobban odafigyelnek a gyerekekre. A mi körzetink a a gyerek kétoldali tüdőgyulladását sem vette észre...a pulmonológus rögtön kiszúrta.
További ajánlott fórumok:
- Mar az éhség!Egyszerűen,állandóan éhes vagyok. Mit tegyek?
- A felettünk lévő szomszéd állandóan zaklat, mit tegyek?
- Mit tegyek, ha allandoan faradtnak erzem magam?
- 2 és fél hónapos kisfiam állandóan sír, csak akkor nem ha ölbe van.Mit tegyek?
- Mit tegyek, hogy állandóan ne a negativ gondolatok foglalkoztassanak?
- A munkatársnőm állandóan szivat, majd mikor ketten maradunk és unatkozik akkkor engem akar szórakoztatni, szinte nyalizik. Mit tegyek?