Állandóan folyik az orron, ha köhögök úgy érzem kiszakad a mellkasom, és délutánra jobban kéne lennem, segítsetek mit tegyek? (tudásbázis kérdés)
a NEOCITRAN szupergyorsan helyretesz (de utána, amikor majd ráérsz azért ki kell feküdnöd)
+ Lándzsás utifű
Szia!
Hogy vagy? El tudtál menni a megbeszélésre? szia Erika
Szia!
Ez valószínüleg nagyobb probléma,menj el dokihoz kapsz antibiotikumot,nekem is ilyen volt : hurut.ha nem kezeled elhúzódik,szövődményes lehet.Sokat szenvedtem vele,nekem a lélegzet is fájt az elején mikor még nem mentem dokihoz..
Menj el mutasd meg, inkább kiáltsunk farkast minthogy non megbetegedj..
Jobbulást!
Ha nem vagy rá allergiás, próbáld az Echinacea cseppet. A tájékoztatója szerint 50 csepp kell válsághelyzetben, majd óránként 20-20 csepp.
Már a válságadag után jobban leszel.
Köhögésre jó a hársfa tea, mézzel és frissen csavart citrommal.
Vagy a lándzsás utifű szirup. Ha esetleg van biotron lámpa kék és zöld fénnyel a mellkasodat lámpázhatod. Én ezeket csinálom, de ha nem javul akkor orvoshoz kell fordulni mindenképpen.
n én ezzel így voltam 3 hétig aztn krvára megelégeltem hogy házilag nem javulok semmitől és elmentem a háziorvosomhoz...
3 nap alatt rendbejöttem egy gyogyszertől
delutanra valahogy ossze kell szednem magam lesz egy fontos talalkozom es nagyon ramatyul, nezek ki
lassan mar hangom sincs iszom a teat, veszem a bogyokat de semmi eredmeny.
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Te is látszólag ok nélkül állandóan fáradt, rosszkedvű és aluszékony vagy?
- Hol tehetek panaszt a szomszéd kutyája ellen, átmászik a kerítésünkön, és sok kárt tesz a kertben és itt zabál állandóan.
- Hogyan egyek kevesebbet, ha állandóan éhesnek érzem magam?