Mit tegyek, ha sokszor nem érzem már különlegesnek magamat? Mi az oka? (beszélgetés)
Mit tehetsz?
Attól függ,hogy szeretsz e szenvedni .
Ez a pasi nem szeret .
Nem is fog.
Akit szeretünk ,azzal nem beszélünk így.
Ha pedig hülyéskedig,{hozzál még egy csajt} akkor érdekes humora van.
Két nőhöz azért kell mani, nem? Munkanélküliként nehéz vacsizni vinni a csajokat! :D
Inkább nem írom le, mit gondolok erről a pöcshordozóról! :D
Érdekes!
Akarod te ezt a pasit? Éretlen töknek gondolom!
Nem értem én az embereket...
Nincs abban semmi, ha valaki tudja a másikról, hogy beképzelt.
Én is az vagyok, a férjem már az elején mondta. És akkor mi van? Én úgy gondolom, hogy van mire, és soha nem érdekelt, hogy ezt más is így gondolja e.
Dolgozz az önbizalmadon! És ha az önbizalmad, kicsit túllépi az egészséges határokat, akkor már mindig különlegesnek fogod érezni magad, és nem fog kelleni hozzá egy munkanélküli, gyerektartást fizető pasi;)
Lehet, hogy ő (a pasid) is itt van a Hoxán, és olvasgatja a fórumokat. Talán azért említette, hogy ha hozod még az egyik barátnődet, akkor szívesen összeköltözne veled.
Nyílt titok, hogy vannak itt szeretik a szexet hármasban és négyesben is.
A tévedés jogát fenntartom.
Már bocs,de ez milyen kapcsolat? Szerintem csak egy egyszerű szex kapcsolat,ahol igazából egyik fél sem tiszteli a másikat. Nincs közös jövő, nincsenek közös célok.
Szerinted mit csináltok együtt?🤔
Elég szánalmas ha egy ember csak egy másik embertől érzi különleges magát.😳
Nem saját magunk miatt vagyunk különlegesek??🤔🤔
"nagy az arcom és el vagyok magamtól szállva. Nem vagyok, de tudom, hogy hol vannak a határaim"
Egy egyéniségnek nincsenek határai, de te tudod hol vannak a tieid. És a beszólásaira ezeket még összébb húztad.
Nem lesz jó vége ennek, ha vele maradsz. Leural, ő fogja megszabni a határaidat.
Lehet, hogy veled kapcsolatban kisebbségi érzései vannak? Sikeresebb vagy mint ő?
Magadtól kell érezned, tudnod, hogy különleges vagy! Nem a párodtól kell kicsikarni ezt!
Szélsőségek közt csapongsz! Találd meg a középutat!
Folyamatosan csepegtetsz információkat az egyikből az jön le hogy ingatag önbizalmad,,,a másikból épp az ellentétje.
Ezt kihámozni nem tudjuk.
Beszélj vele,,mondja el mi a nyűgje,,mond el te is,,aztán meglátjátok.
További ajánlott fórumok:
- Kinek irányítanád az álmait, ha lenne ilyen különleges képességed?
- Csokifüggő vagyok, napi minimum egy tábla, de sokszor annál is több. Nem tudom abba hagyni. Mit tegyek?
- A párom sok szemétséget csinált régebben, én még nem vagyok túl ezen, így sokszor kiakadok. Mit tegyek?
- Mit tegyek? Sehol nem érzem magamat jól
- Mit tegyek, ha a nagyobbik gyerekem uralkodik a kicsi felett, sőt sokszor meg is üti?
- Már sokszor kaptam a portálról képeslapot, de még egyszer sem tudtam megnézni.A linkre amit küldenek, a főoldal jön vissza.Mit tegyek?