Mit tegyek ha a melleim kicsik? Hogyan növelhetem meg? Milyen ruhát hordjak? Kérlek segitsetek! (tudásbázis)
drága
szeresd magad, nézz a tükérbe és szeresd meg, mosolyogj magadra, és minden nap mond ki a tükörbe, magadnak, hogy feltételek nélkül szeretem magam.
biztos vagyok benne hogy tökéletes az alakod és arányos a melled is, fogadd el.
neked ilyen az emberruhád, tökéletes, és jól müködik, most inkább koncentrálj a lelkedre, és fejleszd azt.....
olvas....
józsef krt 26
édesviz könyvesbolt
sok sikert
Szia!:)
A mellnövelő szereket felejtsd el,semmit nem érnek,csak a pénzedet dobod ki rájuk!
Igen,sajna kicsi cickóval nehezebb öltözködni,mert nem minden áll úgy,ahogy kellene,meg sok felsőt fel sem lehet venni,viszont van pár jó mellcsi,amivel ez a probléma orvosolható valamelyest.
Ha idősebb leszel és még mindig zavar,legfeljebb megcsináltatod,én is ezt tettem,de ezzel azért még várj egy kicsit!:)
Sajnos nekem is elég kicsik,nem tudsz tenni ellene semmit :(((
Most,hogy szültem, ill. szoptatok,végre emberibb méretűek lettek,de most sem nagyok.Hát ez van,ezt örököltem, ebbe bele kell nyugodni (bár lehet plasztikáztatni..)
Próbáld meg magad elfogadni.Ha ez megtörténik, a kisugárzásod ellensúlyozni fogja a méretet :)))
Szerintem fogadd el és lásd szépnek úgy ahogy van!
Mert a kicsi is ugyanolyan szép.
(Kár hogy az újságokban, tévében a nagymellű nőkkel ferdítik el szegény fiatalok önértékelését.)
ne haragudj, h megkérdezem, h miért baj az ha kicsik a melleid? önértékelési zavaraid vannak? problémát okoz neked?
tudod, h olyan fiú van akinek azok jönnek be? ne legyen úrrá rajtad az az érzés, h versenyezni akarsz a többi lánnyal. hidd el, akiknek nagyobb van, azoknak sem bizti jó. sokaknak nem is mellizomból áll, hanem vmi kinyúlt bőrlebenyből, amitől szeretnének megszabadulni.
maradj olyan amilyennek a jóisten megteremtett téged, ne akarj változtatni semmin se. tornázni lehet, h formáld a melleidet. semmi értelme nincs annak, h olyan melltartót hordj ami nagyobbítja optikailag a melleidet. és hogy miért? mert lehet, h odavonzod egy fiú pillantását, s ha emiatt közeledik hozzád, és közelebbi kapcsolatba kerül a melleiddel, úgy is kiderül a turpisság. nagy mellekre számít, és nem azt kapja. így a mostani állapotban viszont természetes melleid vannak, és azt látják ami van. ezzel fognak elfogadni. :)
Én 20 éves vagyok, nekem sem hatalmasak de én abba biztos vagyok, hogy ha majd neki állok hízni, aminek már sikerült némileg - rohamosnak nem mondhatnám - a melleim is gyarapodni fognak valamennyire. Ha meg majd lesznek gyerekeim, mégjobban valószínűleg. Lehetne az enyém is nagyobb, de hát mit tudok tenni vele.
Ne aggódj, még fejlődik!
További ajánlott fórumok:
- A melleim elfogadása (hogyan?), vagy mellimplantátum
- Normális, hogy állandóan érzékenyek a melleim?
- Hogyan lehet gyorsan hizni és hogy a melleimre is menjen a hizás? Léccike Segitsetek!
- Lehetek-e terhes? Spirálom van, 1 hete gyanús hányingerem van, a melleim fájnak, duzadtak, a testhőm emelkedett.
- 2 napot késett a menszim, eddig 2 negatív tesztem volt, ebből még lehet baba? Melleim feszülnek, a hasam fáj!
- 9 napja szedek fogamzásgátló tablettát és nagyon fájnak a melleim. Mit tegyek?