Hogyan lehet gyorsan hizni és hogy a melleimre is menjen a hizás? Léccike Segitsetek! (tudásbázis)
Szia !
Én 45 kg voltam sokáig aztán felugrott rám 8 kiló egy bizonyos tablettának köszönhetően . Amitől a popsim -combom jól meg nőtt a mellemre pedig egy deka sem ment .
Az a bizonyos tabletta mellnővelő szer volt ..
Nem igazán lehet mellre hízni ,ha nem vagy olyan alkat .
Én körte forma vagyok , az Alma alkatúak híznak cicire is :)
Sziasztok!
Nos én is hízási problémával szenvedek. Hiába eszek soha egy deka plusz se jött rám. Ha esetleg mégis akkor 1 hét alatt le is ment. Hozzászoktam, beletörődtem. Éveken keresztül tartottam az 51 kilót. Most viszont kijöttem németbe dolgozni, és képzeljétek a 2 hónap alatt 5 kilót felszedtem. El sem hiszem, de 56 kiló vagyok. És nem csupán hasra híztam, hanem teljesen arányosan, mindenhova egy egy kicsit. :)) Barátnőm meg is kérdezte: Ha én is kimegyek németbe én is hízni fogok?! És nem tudom a választ azóta sem, hogy hogy sikerült. De most már tudom azt, hogy LEHETSÉGES!!! Kitartást mindenkinek ;)
Én még meg sem próbáltam lerakni. :(
Persze mikor terhes voltam nem szívtam, de nem hiszem, hogy attól híztam akkor. 14 kg jött fel... épp az előbb mondta a férjem, hogy nagyon jól néztem ki pocakosan. 58 kg-val mentem szülni! De jó is volt!
Ez jól hangzik. Érdekelne milyen vitamint és vasat szedtél. :)
Étvágy? Van! Napi 5-6* eszem, rendes adagokat, nem csak salátát meg magvakat. Szalonnát, kolbászt, sült krumpli kenyérrel!!! Szóval szénhidrát is van rendesen.
Én sajnos dohányzom és mellette 5-6 kávé is lecsúszik egy nap. :(
ÉN MÉR FELADTAM. Semmi nem segített rajtam, Kivizsgáltak tetőtől talpig, eszem-éjjel-nappal, ittam Nutridrinket, naponta 3-t, (csak ez 900 kaloria) egy deka nem jött rám. Mindenevő vagyok, nem válogatok. Elmúltam 36, szültem is. Mindig is a gebe kategóriába tartoztam. Alkat.
Már megbékéltem vele, és ha valaki zaklat, hogy miért nem eszel, vagy hogy anorexiás vagy? Visszavágok, hogy nem, tök jól érzem így magam, te viszont marhára irigykedsz, hogy nem kell fogyóznom. Na erre nem tudnak mit lépni. Max. besértődnek.
Hízni akaró lányok! Étvágyatok van?
Nekem is volt egy időszak, amikor hízni akartam. Én este 10-kor ettem rendszeresen és sikerült is felszednem néhány kilót. Persze nem ilyen lightos kajákat, hanem olyan igazi, hízlalót: szalonna, tojás, kolbász, édességek. Eléggé egészségtelen kaják, de tuti hízlalnak!
Sziasztok!
Én is annyi voltam 42kg,két gyerek után,és már a kicsi is kettő éves elmúlt,de sehogy sem tudtam hízni,sosem...,kivéve,mikor kismama voltam,de ahogy megszültem 1 hónap múlva semmi sem volt rajtam,ami felesleg lett volna....
De most valami történt....,nem tudom,hogy a kornak tudható-e be,vagy a szervezetem elégelte meg,de 2 hete elkezdtem szedni egy hajvitamint és vasat és azóta mintha minden megváltozott volna,elkezdtem hízni(mondjuk étvágyam is lett,ami eddig nem volt).....,el sem akarom hinni,bár megmondom az igazat zavaró és fusztráló,mert a szép lapos,izmos hasamból "kismama hasam" lett,de nem vagyok terhes,nehogy arra gondoljatok....,mellesleg nőtt a mellem is,de nem sokat,a hasam viszont nagyon!
A lényeg,hogy még én sem tudom,majd kicsit abbahagyom a gyógyszereket és meglátom akkor mi történik...,majd jelzem,ha valami változik.Ja kielejtettem 3kg-ot híztam ez alatt.
Szia! Nem vagy egyedül. Hát hízókúra + sport. De nem egyszerű. Én is bármit teszek, 1 deka sem jön rám. Sport azért kell, hogy ne a hasadra menjenek a kilók. Enni bármit, bármennyit, bármikor.
Arányaid?
Mitől fogytál? Ha rájössz, és megszünteted az okot, az is segíthet.
Bocsi, segíteni én sem tudok, csak csatlakozni a klubhoz.
Sajnos én sem tudok hízni. Pedig annyira szeretnék már!
Nekem azt mondták tegyem le a cigit és akkor menni fog. Igaz van olyan ismerősöm, akinek így sem ment. Fogalmam sincs mi lehet a megoldás. :(
izé,
Bnedora, te küldd!
:-)
bocsi, fáradt vagyok:-(
hát...42 kiló vagyok vasággyal...és nem tudok hízni:-(((((
Arika, gyorsan küldd azt a 10 kilót!!!:-)
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Kis esküvő szervezés, gyorsan, olcsón, Templomi szertartás pro és kontra..
- Milyen sampont (vagy egyéb megoldást) használtok gyorsan zsírosodó hajra?
- Nyelvgyötrő, mondd ki gyorsan!
- Milyen gyorsan elkészíthető ételt főzhetnék ebédre?
- Hulala tejszínt szeretnék most felverni, mire figyeljek? Gyorsan menjen a robotgép vagy lassan, mennyi ideig? Kell bele habfixáló? Cukor?