9 napja szedek fogamzásgátló tablettát és nagyon fájnak a melleim. Mit tegyek? (tudásbázis)
7. csenemi (válaszként erre: 6. - Csenemi)
2013. szept. 1. 21:16
Ah jóég benéztem a dátumot :D
6. csenemi
2013. szept. 1. 21:15
Ha tényleg nagyon fáj, akkor hívd fel a nődokidat, de szerintem nem lehet nagy baj. Nekem is nőtt egy méretet a mellem a fogamzásgátlótól.
5. porzellanpuppe (válaszként erre: 1. - Hellcat)
2012. jan. 17. 09:35
milyen hulyeseg.mert kene ezert abbahagyni?en masfel eve szedek ugyanezvolt nekemis.meg nottek is.nemt mitkell parazni.gondolom tudattak veled hogy felboritod egesz eddigi hormonjaid minden ami eddig helyreallt.akk meg???!!
4. Belle Morte
2011. febr. 1. 06:53
Menj vissza a dokihoz, lehet csak a hormonjaidra így hat, hogy nő a melled, mint ismerősömnek, ezért fáj. :)
3. Naplemente.
2011. febr. 1. 01:10
Ez normális, de ha annyira fáj, akkor hagyd abba a szedését és menj orvoshoz.
2. Shaikan
2011. febr. 1. 01:07
keresd fel a nogyogyaszodat, sosem tudhatod, mi is alla hatterben. lehet allergia, vagy barmi, ami a akar komoly szovodmenyeket is okozhat.
1. Hellcat
2011. febr. 1. 01:02
9 napja szedek fogamzásgátló tablettát és nagyon fájnak a melleim.Mit tegyek?
További ajánlott fórumok:
- Tudtok mondani olyan fogamzásgátló tablettát ami nem 8 ezer forintba kerül és nem hizok tőle?
- Yasminelle fogamzásgátló tablettát szedek kb 2 éve, és majdnem minden nap fáj a fejem, úgy gondolom ettől...?
- Kb. egy éve szedek fogamzásgátló tablettát és több, mint tíz kilót híztam. Szerintetek ez normális?
- Ha Rezia fogamzásgátló tablettát szedek, akkor vehetek be fájdalomcsillapítót?
- Qlaira fogamzásgátló tablettát szedek és a 26. tablettánál járok és azt akarom megtudni hogy az normális ha a 26. gyógyszernél sok a vér?
- A cickafarkfű teát lehet inni ha fogamzásgátló tablettát szedek?