Mit tegyek a körömlakk alatt elszíneződő köröm ellen? (tudásbázis kérdés)
Köszönöm a válaszokat, megfogadom, lepolírozom, segítségül hívom a citromot is. Holnaptól 1 hétig nem megyek sehova, megpróbálom így pihentetni is.
A géllakk nekem is tetszik, de én mindig ruha színéhez lakkozok meg könnyen és hamar meg is unok 1-1 színt.
Nekem mindig géllakk van a kezemen. Havonta egyszer megyek, addig tökéletesen kitart.
A kérdezőnek:
A jelen helyzetben citromlével dörzsölném át, az hoz le valamennyit belőle.
Nehany hetig ne lakkozz egyaltalan, hogy pihenje ki magat a korom, illetve nojon le.
Nekem ezt a tanacsot adta a manikuros.
Kenhetsz ala szintelent, de ha ilyen gyakran fested, akkor felesleges, inkabb majd polirodz le, vagy halvany rozsaszinnel vard ki amig leno az elszinezodott felso reteg.
vmi egyszeru markabol vettem fedolakkot, azzal nagyon mrghosszabbitottam az elettartamat. A sikalos dolgokhoz kesztyut kell venni.
Szia,
Kenj a színes körömlakk alá átlátszót, így nem fogja beszínezni a körmöd! :)
További ajánlott fórumok:
- A körömlakk alatt besárgult a körmöm a lábamon! Mit tegyek, hogy újra szép legyen?
- Tudtok olyan színtelen körömlakkot, ami nem pattog le 2 nap alatt? Saját körömre, nem műkörömre kellene.
- Melyik körömlakk nem kopik le fél óra alatt?
- Terhesség alatt a köldök körül kék elszíneződés mit jelent?
- 1 perces körömlakk miért nem szárad 1 perc alatt?
- Egyéves kisfiamnak, szinte egyik napról, a másikra elszineződött a foga! Maltofer cseppet szed, lehet ettől? Mit tegyek?