Egyéves kisfiamnak, szinte egyik napról, a másikra elszineződött a foga! Maltofer cseppet szed, lehet ettől? Mit tegyek? (tudásbázis)
Én is a teába teszem, kb. 3 hónapja használjuk. A múlthéten átesett egy-két vírusos betegségen, a szájában is lettek apró fehér pöttyök, ezt ecseteltem, Canesten oldattal. Lehet a kettő együtt, nem tudom! A lényeg, hogy minél hamarabb szeretném, ha lekopna ez a barnaság, mert félek, hogy elromlik a foga :(!
Az lenne végülis a kérdésem, hogy szerintetek, használhatok neki fogkrémet? Ti melyiket ajánljátok?
A nagylányomnak van itthon, Gabi és Vademecum gyerekfogkrém is.
Szia, mi is szedtük fél évig, most hagytuk abba, simán kiskanállal adtam, de soha nem szinezte el a fogacskákat.
Naponta egyszer mosunk fogat, már használunk gyerek elmex fogkrémet is, bár a legtöbbször fogínyvakarásra használja :)
Nem próbáltad ruhával letörölni, lejön???
Ismerős... :-)))))
De gyakoroljatok szorgalmasan és sikerülni fog hamarosan. Más ötletem sajnos nincs.....
Nekem kicsit könnyebb, mert Gergő már nagyobb....
Szia!
Igen, lehet attól! Az én kisfiam 5 éves, ő is Maltofert kap, csak rágótablettát. Csupa barna tőle a foga, nyelve, sőt, majdnem fekete a széklete. Fogmosás előtt szoktuk neki adni, így hamar lekopik.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mit adjak az 1 éves kisfiamnak anyatej helyett: tápszert vagy tehéntejet?
- Hová tudok fordulni, hogy a kisfiamnak ne kelljen ismét első osztályban maradnia?
- 11 hónapos sokat betegeskedő kisfiamnak szeretnék valami immunerősítő vitamint, tudnátok segíteni?
- Segítsetek! Hogyan segíthetnék a kisfiamnak megszokni az ovit?!
- 5 éves kisfiamnak ki akarják venni az orrmanduláját.Ha van tapasztalatotok kérlek segítsetek.Picit izgulok, hogy jól döntünk e, ha engedjük!
- Mit vegyek az egy éves kisfiamnak szülinapjára?