Mit tartalmaz a candida elleni kúrában javasolt teljes test tisztítás és hol lehet megvenni a készítményeket? (tudásbázis)
Csak neten lehet megrendelni vagy helyben is meg lehet valahol venni
?
Koszonom a valaszokat!
Csinaltam mar a Candida dietat es szedtem gyogynoveny keszitmenyeket is,termeszetgyogyasz utasitasait kovettem.De nem segitett.
Most szenhidratszamlalo dietat csinalok makrobiotikaval es glutenmentes termekekkel konbinalva endometriozis pcos es inzzulin rezisztencia miatt.
sokat segit, ha tudod miért van
A gombák a testünkben c könyv nekem ez volt a felhomályositás
2, dr Flórián Sándor természetgyógyász aki megtanitott ... és gyógyszerrel is segitette
mert nagyon veszélyes is tud lenni az éhes Candida
addig is , kerüld a tej és tejtermékeket, cukrot, élesztőt, ecetet élesztő nélküli kenyeret (tönkölybúzás) elönybe , keress
krumplit, hagymát, babot, borsót nem szereti, ezért Te ezeket nyugodtan...
a grapfuit minden nap 1-1 ajánlott
Nekem annó nem a különböző készítmények segítettek hanem a diéta!
Jó,a doki írt fel valami gyógyszert is,de azt mondta h ha a diétát csinálom akkor azzal helyrehozhatom magam!És így is lett!
Bocs,ezzel nem segítettem a kérdésedben :(
További ajánlott fórumok:
- Gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, népi-természet gyógyászat
- Le szeretném csökkenteni a napi kávé adagomat, mit javasoltok a koffeinmentes kávé helyett, ami nem tartalmaz cukrot?
- Melyik at a ginko biloba gyógynövény készítmény, amelyik a legtöbb hatóanyagot tartalmazza és könnyen beadható cicának?
- A készítmény 50 tf% alkoholt tartalmaz, melynek 10 cseppje 0, 208 g alkoholnak felel meg.Echinaceánál.Ez mit jelent?
- Rosszindulatú hasnyálmirígy betegségre milyen gyógynövény készítmény javasolt? Nuskin, Aloe... és ezekből is melyik?
- Glucosamine, Chondroitin, MSM. Melyik készítményt válasszam, amelyik mindhármat tartalmazza? Kinek melyik vált be?