Le szeretném csökkenteni a napi kávé adagomat, mit javasoltok a koffeinmentes kávé helyett, ami nem tartalmaz cukrot? (tudásbázis kérdés)
Nálam is így volt, hogy este ha ittam kávét, akkor elálmosodtam. :-D
Nekem tényleg bevált a gabonakávé, november óta csak azt iszom, előtte 10 évig kemény kávé fogyasztó voltam.
Én csak tudom neked ajánlani, hogy váltsál, jobban fogod érezni magad! És ihatsz amennyit csak akarsz!!!! Nem kell a kávé ízét elhagynod!
Egy próbát megér! Nem drága.... én 1 cukorral és complettával iszom vagy tejjel, de ki mivel szereti.
Én ittam terhesen is, igaz csak napi egy csészével, nem értem miért ne lehetne?
A kávé és a fekete tea sokkal egészségtelenebb, mégsem jut senkinek eszébe hogy leszokjon róla, ha babát vár!
Autóval nincs távolság!
Jobb lévén készítettem egy RICORÉT tejszínnel:-)))
Én vendéglátó egységben dolgozom, és sajnos amikor megéreztem a kávé illatát egyből ittam én is. Sokszor elértem a napi 6-7 csésze mennyiséget, aminek az lett a következménye, hogy iszonyú magas lett a vérnyomásom.
Novembertől csak gabona kávét iszom, ebből ihatok akár napi 20-at, semmi bajom tőle.
Én a kávé ízét imádom és nem a hatását, ezért nekem bevált ez a módszert. Igaz azt írja a csomagolása, hogy tartalmaz cukorrépát, de én nem érzek semmi édeset benne. Sőt én cukrozom is.
A koffein függőség nem azonos a kávézás élvezetével, el kell döntened, hogy melyiknek vagy a függője. A sok koffein ártalmas, mindenképpen próbálj ki mást, a kommentek között van sok jó ötlet!
Ja igen!!Ha KV,akkor kotyogóval főzött!!Én cukor nélkül,és KIZÁRÓLAGOSAN tejszínnel!!
..most épp innék egyet:-))kellett megemlíteni??
Lehet,hogy megundorodsz tőle.Mindkét terhességem alatt KV undorom volt...nem kívántam semmit,nem hánytam semmitől,de a KV?Aztán teltek az évek,visszaszoktam.Azonban volt az életemben többször,hogy nem ittam...mert...egy pl.nem volt kV főzőm.Eszembe se jutott...(nekem,aki napi 4× ittam,erőset)Azóta van,de ne érdekel..csak ritkán iszom.
Szerintem nem szükséges pótmegoldást keresni...fejben dől el:igen vagy nem?
További ajánlott fórumok:
- Földrajzi nevek, amelyek személynevet is tartalmaznak /BUDApest, SzentENDRE stb/
- Szavak, melyek "let"-tet tartalmaznak
- Tudtad, hogy minden hányás tartalmaz répát és nokedlit?
- Szavad tartalmazzon -bárhol- "ágy"-at
- Nyíregyházán nőgyógyászt kit javasoltok? Ti kit választottatok, választanátok?
- A koffeinmentes kávé megbízható? Tényleg nem tartalmaz koffeint?