Mit szerettek igazán a párotokban? (beszélgetés)
Hogy úgy néz ki mint egy ír kobold :)
És hogy mindent elnéz nekem, lükén is szeret. Gavallér, kitartó :) És egy kis tündérbogár :)
Én úgy szeretem, ahogy van.
A legnagyobb erénye talán, hogy engem szeret!
És így kerek a világ....
Mindent!!A türelmét,alkalmazkodását,és hogy elfogatda a fiamat!!És apjaként szereti!!
És még hosszan sorolhatnám!!
Szeretem őt,mindenét:)
Bár nem tudom,hogy az ő részéről,hogy van ez mert mostanában nem dicsér meg régen meg mindig bókolt.Tegnap veszekedésnél mondtam neki és azt mondta azért mert nem is veszem észre ha megdicsér már nem is akar :S:S
a türelmét nagyon becsülöm, sőt, irigylem is sokszor :)
de egyetértek : úgy összességében szereti az ember a párját
"A tulajdonság relatív fogalom, szemben a hasonló, de abszolút fogalommal, a minőséggel. A dolog létezhet egyes tulajdonságai nélkül, de a minőség megszűnése viszont megszünteti magát a dolgot. A tulajdonságok közül azok, amelyek a dolog minőségei, hegyben a dolog határai, vagy lényeges tulajdonságai. A tulajdonságok másik fele nem határai a dolognak, csak egyszerűen tulajdonságai. Minőségek, amelyek elválasztják a dolgokat, nem specifikumai a dolgoknak. Egy és ugyanaz minőség különböző dolgok jellegzetessége is lehet. És megfordítva, egy és ugyanazon dolog különböző minőségek sokaságával rendelkezik, amely mindegyike elválasztja más dologtól. mivel ezek a más dolgok végtelen halmazt alkotnak, az adott dolog minőségeinek mennyisége is végtelen."
(Wikipédia)
Erről ennyit...
Válaszolva a kérdésre...Őt szeretem :)
Őt szeretem, nem a tulajdonságait.
:)
További ajánlott fórumok:
- Hogy építsd fel magad, ha a szüleid nem jól szerettek?
- Amy Winehouse halott. Miért nem tudtak rajta segíteni, ha annyira szerették?
- Mit szerettek legjobban a hoxán és miért?
- Jön a nyár és jönnek a gyümölcsök és persze a zöldségek. Mit szerettek?
- Mit szerettek a Karácsonyban?
- 30-as éveiben járó szingli nők! Jobban szerettek/szeretnétek fiatalabb férfit választani?