Mit sportoltok? / Mi a kedvenc sportotok, mit szeretnétek kipróbálni? (beszélgetés)
Amit még szívesen megtanulnék, az a versenytáncos táncok, annyira jó a zenéjük, hogy borsódzik tőle a hátam, de jó értelemben :)
A korcsolya is vonz, de csak a csodálat szintjén.
görkorcsolya, biciklizés, korcsolya, röplabda
jó lenne gyakrabban sízni, társastáncolni
Futok.
Kipróbálnám a kangoo-t, de nálunk sajnos nincs.
bicaj, úszás, sí, korcsolya, tánc
ennyi elég is, nem vonz semmi egyéb, esetleg a vizisí
Amúgy meg a futást és kerekezést is szeretem, ha az idő engedi, munkába is kétkeréken megyek.
Amit szívesen kipróbálnék, mert állítólag nagyon jól fogyaszt az is: az aquafitnes.
Jelenleg spinning, koreografált aerobik és lovaglás.
Mindig imádtam mozogni, a pilatest szívesen kipróbálnám.
Nem szabad félni! Mindig az első lépés a legnehezebb,de aztán felülsz a lóra,megy melletted egy ember,aki vezeti a lovat és akkor elengedheted magad,felszabadulhatsz! Jó,igaz,hogy nekem könnyű ezt mondani,hiszen lómániás vagyok,de mikor elkezdtem lovagolni,azonnal megimádtam a lovakat! Fantasztikus érzés a lovaglás,a vágta(főleg hóesésben),és a gyönyörű táj nézegetése lóhátról! Próbáld ki! Mindenki! Meglátjátok,megéri! A lovak pedig nem bántanak.Ők jobban félnek tőlünk,mint mi tőlük. Szépen lassan,oldalról kell közeledni hozzájuk,a kezeteket nyújtsátok feléjük.Ha adtok nekik valamit akkor az ujjaitokat feszítsétek ki,egyenesen tartsátok a kezeteket.Gyengéden simogassátok a lovakat,a nyakukat meg lehet paskolni.Vannak olyan lovak,amelyikek nem szeretik,ha a fejüket simogatják,ezt a fejük magasra emelésével jelzik.Ilyenkor félnek tőlünk,tehát még nyugodtabban,lassabban kell közeledni.Ha elkezdenek harapdálni,akkor minden bizonnyal játékos,fiatal lovak,vagy csemegét szeretnének kapni tőletek.És sokan terjesztik azt a rémhírt,hogy ha a lovak háta mögé mész,akkor rúg.Ez nagyon ritka.Ilyet csak akkor tesz,ha bántják.Én szívesen dőlök a faruknak,és még soha nem rúgtak meg.Nem szeretik a kiabálást,ugyanis ők sokkal erősebben hallják a hangokat,mint mi.Szóval sok sikert mindenkinek!
LOVAKKAL SZÉP AZ ÉLET! :)) (L)
Fitness,jógázás itthon,és az úszás még a kedvencem.
Talán a lovaglás amit szeretnék kipróbálni,de mire odakerülök,mindig meghátrálok.
Bevallom őszintén a lovaktól félek egy kicsit.
Én pilatesre járok és nagyon szeretem.
Szeretnék még lovagolni is, de ahhoz sokat kéne utazni.
Szia norci78!
Én is sok mindent kipróbáltam,és szeretnék kipróbálni még sok mindent. :))
Jártam futni,aztán a térdem miatt(csontkinövés vagy csontgyulladás) részleges felmentést kaptam. De hála Istennek,most úgy tűnik,meggyógyult,és újra járhatok futni.(Pontosabban atlétikára.)
Az a lényeg,hogy ne fuss gyorsan,fokozatosan növeld a távolságot,és SOHA NE ÁLLJ MEG! Inkább kocogj lassan,de ne állj meg! Futhatsz társaságban,de kikapcsolódhatsz egy mp3/mp4/mobil segítségével is. :)) Lélegzetvétel: orrodon be,szádon ki. Sok sikert és kitartást! :))
További ajánlott fórumok:
- Ha meghaltok, szeretnétek, hogy a lelketek itt maradjon?
- Ti mit csináltok ha a párotok tök ellentétesen neveli a gyereket, mint ahogy ti szeretnétek?
- Kinek lenne velem fogyózni? ( 94kg/L ) Ti mennyit sportoltok és mit? Mennyi idö alatt ment le a hasatokból?
- 7 nap zöldség - 6 kiló fogyás! Nincs kedved kipróbálni?
- Le tudnátok nekem írni, miért szerettetek volna gyereket, vagy miért szeretnétek ?
- Milyen diétát érdemes kipróbálnia egy 13 éves lánynak, akin 3 kg van?