Milyen diétát érdemes kipróbálnia egy 13 éves lánynak, akin 3 kg van? (tudásbázis)
"Milyen diétát érdemes kipróbálnia egy 13 éves lánynak, akin 3 kg van?
Le kell venni a súlyos ruhát és az ékszereket.:):)
Szerintem egyszer kétszer megkergetik a ház körül és nem csorgatja a nyálát a mekdonáldszban vagy a hasonló műhamburger-gyárban akkor rendben lesz minden.Igaz így sem hinném hogy ez komoly gond lenne, csupán az ember agyában létezik a probléma.
Melléklesen jegyzem meg, 3 kilogramm még nem ok arra, hogy valaki a vonat elé vesse magát!
Semmilyet.
Tudom, elcsépeltnek hanguik, de tényleg sport és fehér kenyér elhagyása, cukros üdítők, csoki betiltása.
Szép az idő, járj el biciklizni.
Ilyen fiatalon még van rajtad 'bébiháj', még azért távol vagy a nőiesedéstől, majd pár éven belül vagy lemegy magától aza pár kiló, vagy el kezdhetsz majd akkor aggódni miatta.
Egy 13 éves lánynak nem szabad fogyókúráznia!!!
Ha nagyon zavaró az a felesleg ( ezt kétlem ), akkor sportolással el lehet tüntetni.
jézusom...
SEMMILYET!!!
Hihetetlen, hogy iylen sokan megőrültek!
További ajánlott fórumok:
- 7 nap zöldség - 6 kiló fogyás! Nincs kedved kipróbálni?
- Szex terén szeretem az izgalmas helyeket kipróbálni.
- Azt hiszem egyszer szívesen kipróbálnám, hogy milyen egy...
- Legőrültebb dolog, amit kipróbálnál/kipróbáltál?:))
- "Ha valaki ajánlaná neked az Ubuntu Linuxot, mint lakossági Linux disztribúciót, kipróbálnád?" c. szavazáshoz
- Hüvelygombám van és a doki azt mondta szigorú diétát kell tartanom.Volt már akinek ilyen esetben diétáznia kellet?