Mit sportolsz? Miért ezt választottad? (beszélgetés)
Mindig sportoltam, általános iskolában kajakoztam,majd atlétika jött hosszabb távon.
Szülés óta pedig fitnesz-terem edzések tartoznak kedvelt sportolási lehetőségeim közé.
ehh de jó kis videók vannak fent a neten
szoktam is csinálni néha 1-1 videót
Igen, tudom mit jelent a szo igazi jelentese, es pont igy gondolom: valami olyasmit szokas imelni, ami nincs meg.
Nem veletlen, hogy sok nagyon alulrol jott ember finnyaskodik a semmire, mig William wc-t is pucolt, ha kellett. Nem kell bizonygatnia a nemesseget, mert az megvan. Es nemcsak papiron:)
Amit a sportsznobokrol gondolok, szerintem az is sznobsag, amikor valaki ugy kompenzal, hogy csak mert neki nincs kedve, igenye egy adott dolgot tenni, kritizalja azt, akinek meg van.
Az, hogy 80km-t utaznak egy-egy orara, fanatizmus. De be lehet szallni a versenybe, megmutatni az ilyeneknek is, hogy az edzes nem ettol fugg. Viszont meg mindig jobbnak tartom, hogy edzeni mennek, legyen az akarhova, de vegulis mozgas miatt teszik. A mozgas pedig jo:))))
A magassarku cipoben valo edzest kihagytad!:)
High heels workout...
Olyasmi már van:)) Még rudat is vehetsz hozzá.:))
Igaz, nincs hozzá téve, hogy aerobic, szimplán sztriptíz tanfolyam, de hirdetik, hogy zsírt égetsz vele, formálódsz és még az uradat is leveszed a lábáról:)))
Reggelente futás,hogy elérjem a buszt:))
Táncolok,ha ezt sportnak nevezzük.
"Eredetileg a „sine nobilitate” azaz „nemességgel nem rendelkező” kifejezés volt a „sznob” szó alapja. Tehát átvitt értelemben az olyan embereket illetnek e szóval, akik ugyan nem „nemesek” vagy tagjai valamely elit körnek, de mégis rájuk jellemző attitűd felvételével olyannak akarnak tűnni, mintha oda tartoznának. .."
Ezen "sportolók", akikre gondoltam, ebbe a körbe tartoznak. és valóban a Média az, amely ide terelte őket.
Ilyen tudományosan még nem sikerült soha megmagyaráznom, hogy fusson akinek két anyja van :o))))
Ráadásul szerintem a lábaim sem elég hosszúak a futáshoz.
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyházán nőgyógyászt kit javasoltok? Ti kit választottatok, választanátok?
- Mesélnétek egy kicsit arról, hogy hogyan választottatok nevet a gyermeketeknek (esetleg, ha egyikőtöknek sem voltak előtte kedvencei)?
- A párom az anyját választotta
- Ki miért választotta azt a felhasználónevet, amit itt használ?
- Gyönyörű, fiatal nő létére, miért egy ilyen férfit választott?
- Ki milyen iskolatáskát vett és miért, ill. ha lehet kérdezni, árban melyik kategóriát választottátok?