Ki miért választotta azt a felhasználónevet, amit itt használ? (beszélgetés)
zsenge????
már ez a szó megédesíti az iccakámat, köszönöm..-)))
1976?
rettenetes, én a kétezres évekből születettek között keresgélek..-)))
Smile néni, 72-ben születtél?
ezt a pechet, sajnos öreg vagy hozzám..-))
Érdekes olvasni ki miért választotta a felhasználó nevét😁
Írjatok még, kiváncsi vagyok😜
A National Geographic-ban írtak egy fotós életrajzáról,és a húgának volt ez a neve.Épp akkor regisztráltam (újra…) a Hoxa-ra,és megtetszett ez s név.Előtte egy növény latin neve volt a nevem.
Az örök,mindenkor használt jelszavam pedig II Miklós orosz cár feleségének nevéből van.(Egyik dédim orosz vokt,de persze egyszerű, nép leánya,nem kékvérű.)
Ez igy van jól!
🤝
Bocsi😉
Mostanában többször vagyok a Hoxán és egy-egy név számomra érdekes 🙂 kiváncsivá tett vajon kinek hogy jött ez.
Nekem anyam kiskoromban mindig azt mondta ha vmit nem mertem megcsinálni, hogy olyan mimóza vagy lányom. Néha meláknak is hívott, meg mulyának is, csak hát ez csak jobban hangzik. :D
A 07-es meg egy híres filmes alakra utal. Szeretem a kémregényeket. A filmeket is.
További ajánlott fórumok:
- Ha rántott húst készítetek, a fennmaradó használt olajat felhasználjátok még vagy már nem?
- Mi alapján választottad a felhasználónevedet?
- Modemnek hol találom meg a felhasználó nevét és jelszavát, hogy WiFi-ként használjam?
- Állatgyógyászatban használt Kék Lukács kenőcs humán felhasználásra?
- Mikogal kúpot kell használjak, még 1 van, de ma megjött a mensim. Attól még felhasználhatom a kúpot vagy a mensi miatt inkább ne?Mit tegyek?
- Skype-ot használok segítségét kérem! Hogy töröljem a felhasználónevet a skype bejelentkezésnél?