Állatgyógyászatban használt Kék Lukács kenőcs humán felhasználásra? (beszélgetés)
Legyen jó továbbra is:))
Köszi:)
Nagyon szívesen.
Erre is jók ezek a fórumok ,hogy aki még nem hallott róla tájékozódjon.
A férj végig aludta az éjszakát és nem vakarta véresre a combját (ott van ez a bőr probléma)
Nagyon remélem én is ,hogy végre ez a kenőcs használni fog.
Remélem beválik:))
Örülök hogy írtál /írtatok róla ,,én még nem hallottam.
Most rendelek én is:))
Már megtörtént a kezelés.
Eddig minden rendben (férjnél alkalmazva). Holnap reggel szemrevételezem az eredményt 🤞
A lóbalzsam sztorit ismerem.Itthon tartunk belőle.
Simán, az állatgyógyászat messze előbb jár mint az emberi, pl a macskámat 9 éve kikezelték allergiából, mert ugye sokkal lazább szabályok vannak ott mint az ember gyógyászatban. Igaz az a terápia azóta se jutott el az emberekhez, lehet nem fűződik olyan nagy érdek kikezelni a rengeteg allergiást, mint gyógyszeren, folyamatos kezelésen tartani őket.
A lóbalzsam, nem véletlenül "ló" balzsam, a Bremer terápiát is versenylovakra találták ki, a lökéshullám terápia is így indult. A legjobb ízületi krém a tőgykrém 🤷♀️
emberi gyógyászatban még nincs.
A kék Lukács krém tökéletes fertőtlenítő, hámosító krém.
Jaj,na.😁
Nem úgy értettem,hogy egyszerre,és szerencsére most nincs is szüksége rá a kutyának.Amit kaptunk az tubusos nem tégelyes.
Még bontatlanul figyel a gyógyszeres szekrénybe.
Köszönöm,hogy megerősítettêl ,hogy lehet embernek is használnia.
Igen, állatorvostól hallottam hogy lehetséges.
Mondjuk a ha tényleg "közösen" használjátok a kutyával, én spatulával vagy mindig tiszta eszközzel nyúlnék bele ha tégelyes. A higiénia miatt szerintem.
Köszönöm szépen mindenkinek!
Tudom,hogy jó a cucc.
Utána olvastam.
Egyszerűen csak az foglalkoztatott,hogy használhatjuk e "közösen"a kutyinkkal😁
Jó lenne ,mert ezek a túlhypolt krémek cart sem érnek amit eddig vettem.
Összefoglalva:ezek szerint nyugodtan lehet használni a kutyának felírt kenőcsöt?
/Doki el volt havazva ,örültem hogy a szívférgesség elleni cuccot ideadták az asszisztensek, egyébként tőle is megkérdeztem volna/
Köszönöm.
Megerősítést várnék csak.
Köszönöm.
Ma voltam az állatorvosnál (szokásos gyógyszerek ,és kértem még egy kék Lukács kenőcsöt is/jó ha van itthon)
Csak az asszisztensek voltak ,és tőlük kérdeztem ,hogy vajon használható e embernek is.
A válaszuk igen volt.
Nagyon sok jót hallottam már róla,és van egy kisebb probléma ami semmilyen krémre nem múlik el .(bőrkipállás szerű)
Kicsit elriaszt ,hogy kutyáknak való cucc...
2-3 fokú égési sérülésemre írta fel a sebész a kék Lukács kenőcsöt. Előtte nem is hallottam róla. Az égett felületet naponta kötöztük otthon. Először Betadint tettünk rá, utána a kenőcsöt. Tusoláskor a kötszer leázott, leesett. Nem fájt, nem ragadt bele a sebbe. Kb. a nyolcadik napon kezdett a seb gyógyulni, ami nagyon látványos volt. Ez után 1 hét alatt begyógyult, semmilyen nyoma nem maradt. A piros felszín néhány hónap múlva tűnt el.
A legjobbakat tudom mondani róla.
Később a lányom egyik körmét eltávolították. Ugyan így és ilyen eredménnyel gyógyult a kék kenőcstöl.
Nagyon drága, de kevés elég belőle.
Azt nem tudom, hogy amit használtunk az állatgyógyszer-e, gyanítom nem.
Patikában recept nélkül is meg tudtuk venni az égésemre felírt recept összetétele alapján a lányomnak.
További ajánlott fórumok:
- A gonosz felhasználó...ti is találkoztatok ilyenekkel?
- Ha rántott húst készítetek, a fennmaradó használt olajat felhasználjátok még vagy már nem?
- Mi alapján választottad a felhasználónevedet?
- Van alföldi felhasználó közöttünk?
- Nem felhasznált krumplis liszttel mit tehetek?
- Mozillán keresztül használt iwiw-en mindig ugyan az a felhasználónév. Hogyan lehet eltüntetni?